Kastanjehoning

Kastanjehoning: gezond & vol mineralen

Kastanjehoning heeft een nootachtige smaak en bevat veel mineralen. De honing is gezond en erg lekker op volkorenbrood of in combinatie met kaas, vruchten en noten. Deze honing is kenmerkend door zijn vele mineralen. Deze honing is echt voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde honing. Het is een heerlijke smaak, maar wel anders dan anders. 

Over het algemeen is kastanjehoning één van de meest donkere soorten honing. De kleur varieert van amberbruin tot zelfs een diepe bruine kleur. Let op! Honing is een natuurproduct dus de kleur kan afwijken van de foto. 

Kastanjehoning.jpeg

Tamme kastanjeboom 

In Italië is dit één van de meest populaire soorten honing, en deze is zeker het proberen waard! De bloemen van een tamme kastanjeboom bevatten nactar waar de bijen deze honing van maken. Met name echt honingkenners, waarderen deze smaak. 

Draag bij aan onze missie: Liefde voor mensen en bijen

Honing van de Werkbij is rauwe honing uit de eigen bijenstal, of zorgvuldig geselecteerd van Nederlandse en Europese imkers die wordt gemaakt in een omgeving met respect voor mens en natuur. Dit betekent dat we toe zien dat we de natuur in dezelfde,  op betere staat achterlaten en dat de mensen een eerlijke prijs krijgen voor hun werk & plezier hebben in wat ze doen.