Echte honing van perfecte kwaliteit - Direct van de imker

Wij van Imkerij de Werkbij houden van honing en zijn dé honing groothandel in Nederland! Een prachtig natuurproduct met liefde gemaakt door de bij. Honing is erg gezond, vol met natuurlijke vitaminen en mineralen. Steeds meer mensen gebruiken dit smakelijke product ter vervanging van suiker.

Glazen potjes groothandelHoning groothandelPropolia groothandel

Met ons brede assortiment aan honing- en honingproducten zijn wij de honing groothandel in Nederland! Wij hebben diverse soorten in verschillende maateenheden. Van Nederlandse bloemen-, heide- en lindehoning tot heerlijke eucalyptus- of tijmhoning. Voor ieder is er wel een passende soort te vinden! Ook vind je verschillende soorten honingkoek, honingsnoep en honingwijnen in ons assortiment.

Tegenwoordig is er veel vraag naar rauwe honing en koudgeslingerde honing. Twee termen die voor ons vanzelfsprekend zijn.
Wij kopen alleen honing in waar wij achter staan. Nederlandse imkers kunnen bij ons terecht voor eerlijke prijzen. Hiermee steunen wij gelijk het werk van hen. Alle honing wordt gecontroleerd en zorgvuldig verwerkt.

Wij houden van duurzame relaties  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Glasgroothandel_0.PNG

Staffelvoordeel

Wij hanteren interessante staffelprijzen, waarmee elke ondernemer zijn eigen inkoopvoordeel flink kan opschalen. Daarnaast hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen en acties. Vanzelfsprekend houden wij je daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en zie wat er tussen zit voor jou als ondernemer!

Bekijk al onze producten > Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Let op! Grote hoeveelheden zijn natuurlijk goedkoper. Neem daarvoor contact op met ons.

Glasgroothandel (2)_0.PNG

Kom er bij en geniet van onze honing groothandel!

Iedere ondernemer wil natuurlijk het beste bieden aan zijn of haar klanten én voordelig zaken doen. Een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit is dan ook het streven. Wij van Imkerij de Werkbij bieden die combinatie. Prijsvechters zijn wij niet, wij hanteren eerlijke prijzen voor goede kwaliteitshoning en honingproducten. De kwaliteit van onze producten zit 'm niet alleen in het product zelf. Wij verpakken elke bestelling zorgvuldig, zodat je de order netjes en veilig ontvangt.

Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking?
Neem dan contact met ons op en kom kennismaken. Dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen!
Nog meer weten? Bekijk dan onze voorwaarden en mogelijkheden.

Neem contact met ons op >  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Wij hebben meer dan 30 soorten honing op voorraad

Laan der Techniek 21
3903 AS Veenendaal
0317 - 612942
info@dewerkbij.nl

Relevante producten en artikelen

Deel dit artikel