Europees glas van perfecte kwaliteit

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan glas, dit maakt ons de glazen potjes groothandel in Nederland! Wij hebben voor verscheidene ondernemers een bruikbaar product. Wij leveren aan imkers, mosterdmakers, jamspecialisten en allerlei andere producenten.

Wij leveren uitsluitend Europees glaswerk, wat dikker en sterker is dan andere glassoorten. De prijs daarvan is zeer concurrerend, waardoor de keuze niet moeilijk meer is. Ons glas is in diverse soorten en maten verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Van een ronde pot van 41 ml tot een sausfles van 750 ml. Voor ieder wat wils! Het glas is van perfecte kwaliteit, maar kwaliteit schuilt volgens ons in meer dan enkel het product. Wij verpakken elke bestelling zorgvuldig, zodat de order veilig en naar behoren bij jou terecht komt.

Aan alleen een potje heb je natuurlijk niet zoveel. Daarom hebben wij voor elke potje een bijpassende deksel! Er is altijd een match. Of je nou houdt van effen deksels of van een leuk printje, wij hebben het!

Bekijk ons uitgebreide assortiment en zie wat er tussen zit voor jou als producent!

Kom er bij en geniet van onze glazen potjes groothandel!

Iedere ondernemer wil natuurlijk het beste bieden aan zijn of haar klanten én voordelig zaken doen. Een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit is dan ook het streven. Of je nu thuis heerlijke jam maakt of in groot bedrijf sambal verwerkt, wij hebben het aantal glazen potjes wat jij zoekt. Zo hebben wij bulkvolumes van duizenden potjes, stevig verpakt op een pallet. Maar ook handzame trays waar de potjes per tientallen verpakt zitten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor hoe we samen verder kunnen!
Nog meer weten? Bekijk dan onze voorwaarden en mogelijkheden.

Niet op zoek naar een glazen potjes groothandel? Wij zijn ook groothandel voor honing, koek, snoep en Propolia verzorgingsproducten!

Deel dit artikel