Glazen potjes en deksels

Glazen potjes met deksel kopen

Bij ons kun je kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen. Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel: ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets. Of je nu veel glazen potjes of slechts een paar glazen potjes wilt kopen, wij beschikken over kwalitatieve potjes! Voor elke inhoud is er wel een potje, lees meer over alle soorten en maten.

glazen potjes

Verschillende soorten glazen potjes

Naast de ronde glazen pot hebben we ook de zeskantige hexagonale glazen pot.  Deze pot heeft onderaan en bovenaan een buikje, en is in het midden recht. Misschien minder geschikt voor honingpot, maar prachtig als jampotje! Bekijk hier alle type glazen potten in ons assortiment:

Deksels voor glazen potten los verkrijgbaar

Wil je een glazen pot met deksel kopen? Voor alle potten hebben wij passende deksels, met mooie motieven en in uiteenlopende kleuren.

Glazen potjes met deksels groothandel

Ben je ondernemer en wil je grotere aantallen bestellen? Of zoek je meer informatie over ons als glazen potten groothandel? Neem gerust contact op over mogelijkheden.

glazen potjes verpakt: gesealed in kartonnen trays
Hygiënisch, schoon en breukvrij verpakt in kartonnen trays (gesealed)

Meer info over groothandel >

Verzending glazen potten

Alle potten kunnen verzonden worden. Kleine partijen worden verzonden in dozen. Hoewel de producten stevig verpakt worden kan breukvrije verzending niet gegarandeerd worden. Glazen potjes met deksel kopen? Doe het nu online in onze webshop. 

Traditionele Nederlandse honingpot kopen

In het assortiment glazen potten, vind je ook de traditionele Nederlandse honingpot. De hoge honingpot van 375ml (450gram) is de meest standaard maat voor het verwerken van de honing. Wil je honingpotjes kopen?

Bekijk hier het aanbod van de honingpotjes met een inhoud van 375ml. Natuurlijk kunt u ook alle andere ronde glazen potten gebruiken voor honing. Bijvoorbeeld de kleine ronde honingpotjes met een inhoud van 212 ml.

glazen potjes met deksels voor jam en saus
Op de markt: glazen potjes met fruitdeksels voor jam en vruchtensaus

Zijn de potjes hittebestendig?

Onze glazen potjes zijn hittebestendig. Wil kaarsjes in gieten? Let dan op met de lont, bij een te dikke lont kunnen de potjes toch barsten omdat de was uitzet als het hard wordt. 

Kunnen de glazen potjes in de vriezer?

Zowel potjes als flessen kunnen in de vriezer. Het is wel zo dat bij het vriezen de inhoud zal uitzetten, hier dien je rekening mee te houden. De fles mag niet te vol zijn anders kan het toch gaan barsten.

"Glazen potjes en deksels in doos"
Glazen waxinelichthouders