Honing

Echte honing kopen online

Rauwe honing? Biologische honing? Koudgeslingerd? Er wordt over honing van alles gezegd. Echte honing kopen bij Imkerij De Werkbij betekent dat je altijd eerlijke, onbewerkte en biologische honing koopt. Koop de honing eenvoudig online in onze webshop. Bent u een ondernemer? Lees hier meer over onze honing groothandel.

Echte honing van de bij: koudgeslingerde honing

Echte honing, wat is dit nu precies? Tegenwoordig wordt dit steeds vaker aangeduid met rauwe honing, biologische honing of koudgeslingerde honing. De honing is dan onbewerkt en niet gekookt. Voor Imkerij de Werkbij is deze bereiding van honing vanzelfsprekend. De echte honing wordt als volgt gemaakt: ontzegelt, geslingerd en verwerkt in een glazen potje of emmer. Conclusie: echte honing koop je bij de imker zelf.

Koudgeslingerde honing

Vloeibare honing kan je alleen slingeren als het niet verwarmt is. Ook na het koudslingeren wordt onze honing niet gepasteuriseerd, zodat de goede stoffen in de honing behouden blijven. Door te zeven komt de biologische honing mooi schoon in het potje terecht (zonder wasdekseltjes).

Pure honing kopen? Raathoning

Honing in de meest rauwe vorm is misschien wel raathoning; daar zijn de minste mensenhanden aan te pas gekomen. Als je op zoek bent naar de meest onbewerkte biologische honing, dan raden wij raathoning aan. Zo uit het raampje gesneden! Een stukje raathoning bevat zelfs nog de waszegeltjes die de bijen erop maken. Hier is dus echt nog helemaal niets mee gebeurd, niet verwarmd, niet gezeefd, alleen gesneden!

Honing groothandel voor particulieren en bedrijven

Zowel voor particulieren als voor detailhandel en bedrijven hebben we honing in vele verschillende verpakkingshoeveelheden. Bent u een zakelijke klant? Lees hier meer over onze honing groothandel. De honing wordt verwerkt op een in 2013 nieuw ingerichte honingverwerkingslijn.

Onze honing is verkrijgbaar de volgende eenheden:

  • in potjes van 50 -125 - 250 - 450 - 900 gram
  • in emmers van 4 kilo en 15 kilo
  • in vaten van 300kg

Honingprijzen schommelen. De op de site genoemde prijzen voor 4 en 15kg emmers kunnen dagelijks wijzigen, informeer naar de actuele verkoop prijs.

Bel of mail ons voor de prijzen en voorwaarden voor detailhandel, bedrijven en verenigingen.

Biologische honing kopen bij Imkerij de Werkbij

Andere vragen over de echte honing van Imkerij de Werkbij? Neem contact op of lees onze artikelen over honing en rauwe honing.

Ga naar de kennisbank