Bestellen en leveren

Levering van pakketten gaat sneller dan voorheen. Na betaling van de order ontvangt u in de meeste gevallen binnen 48 uur het pakket aan huis. Het kan nog sneller, maar dat houden we liever als een verrassing dan als een standaard.

Een bestelling plaatst u gemakkelijk via de webshop. Plaats de producten in uw winkelwagentje en klik op bestellen. Vul u persoonlijke gegevens is en het juiste afleveradres. Hierna kunt u kiezen uit de bezorgingswijze. Wanneer uw kiest voor de bezorging van een pakket zullen er verzendkosten worden berekend. U kunt ook het pakketje afhalen op één van de locaties. Er worden dan geen extra kosten berekend. Wanneer de bezorgingswijze wordt bevestigd kunt u uit verschillende betalingsopties kiezen. Wanneer de betaling is voltooid ontvangt u een bevestiging van de bestelling via uw e-mailadres.

Betalen

U kunt kiezen uit een directe betaling via iDEAL, factuur of betalen bij afhalen. Wanneer u via iDEAL betaald, wordt de bestelling direct verzonden. Wanneer u kiest voor een factuur, ontvangt u automatisch een e-mail met de bestelling. In sommige gevallen kan er niet met iDEAL worden betaald, omdat de verzendkosten handmatig berekend moeten worden.

Wanneer u voor betalen bij afhalen kiest, kan er betaald worden aan de kassa van één van de locaties. Let op: alleen PIN.

Verzendkosten

De minimale verzendkosten voor een pakket zijn € 7,95 voor kleine bestellingen tot 20 kilo. Wanneer de producten niet binnen de afmetingen van dit pakket kunnen voldoen of tot 30kg zwaar zijn, worden de verzendkosten van €9,95 berekend.

Voor orders boven de 60 kg beoordeelt de office of ons systeem of we gebruik maken van (halve)pallet vervoer per vrachtwagen. Daarvoor geldt het ritme: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is met twee werkdagen in huis.

Wij proberen de pakketjes zo snel en foutloos mogelijk te verzenden. Echter, wanneer u erachter komt dat er producten missen of dat er producten verwisseld zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op via info@dewerkbij.nl of 0317 612 942. Dan proberen wij het zo snel mogelijk op te lossen.

Ik wil contact met De Werkbij

Afhalen in Veenendaal of Vaassen

Wanneer u er bij uw bestelling in de webshop voor kiest om de producten af te halen in Veenendaal of Vaassen (voorheen Emst) staan de producten de volgende openingsdag voor uw klaar. Is dit niet het geval, dan wordt u hier tijdig over gebeld. Zonder tegenbericht betekent dit dat u het de volgende dag kan ophalen. Op deze locatie kunt het te betalen bedrag direct betalen. Let op! Niet alle dagen zijn wij geopend. Kijk hier voor de openingstijden van de verschillende locaties.

Bestelling volgen 

Indien uw pakket verzonden wordt, kunt u de bestelling volgen via de toegestuurde track & trace code. Deze code ontvangt u zodra het pakket bij ons verstuurd wordt. Hierin wordt een indicatie gegeven van het moment van leveren.

Groothandel

Om een grote bestelling te plaatsen voor de groothandel, kunt u het beste mailen naar info@dewerkbij.nl of bellen naar 0317 612 942. Houdt de artikelcodes bij de hand, zo kunnen wij u beter helpen. Bent u van plan meerdere keren te bestellen, dan kunt u inloggegevens ontvangen om direct in ons bestelsysteem te bestellen. Voor meer informatie en groothandelsprijzen, neem contact met ons op.

Buitenland

Wij verzenden ook buiten Nederland. Hier worden andere verzendtarieven gehanteerd. Deze verzendkosten zullen automatisch berekend worden. Het is enkel mogelijk om te bestellen via een factuur.

Imkerartikelen bestellen

In onze winkel in Vaassen kunt u imkerartikelen kopen. Helaas kunt u die niet via onze webshop bestellen, behalve natuurlijk glazen potjes en emmers.

Bekijk de winkel in Vaassen

Deel dit artikel