Eindejaarssluiting: We verwerken orders tot vrijdag 22 december, 16:00 uur. Daarna staan we vanaf 2 januari weer voor je klaar!

Eerlijke verzendkosten

Hier vind je alles over bestellen, verzenden en leveren . De minimale verzendkosten voor een pakket zijn € 8,58 voor bestellingen tot 22 kg. Voor een pakket tot 31 kg zijn de verzendkosten € 10,74. Bijna alle bestellingen leveren we de volgende dag bij de klant.

Voor orders boven de 90 kg beoordeelt de office of ons systeem of we gebruik maken van (halve)pallet vervoer per vrachtwagen. Daarvoor geldt het ritme: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is met twee werkdagen in huis.

"Onze pakketbezorgers doen hun best & verdienen een eerlijke prijs"

Voordelig en snel verzenden

Als het gaat om verzenden: bij de Werkbij betaalt u dus uw verzendkosten. U kunt voordeliger in één keer meerdere producten bestellen, dan vaker een kleine hoeveelheid. Voor € 8,58 kunt u namelijk veel producten bestellen zonder dat de prijs oploopt (tot 22 kg). Het verzenden duurt meestal niet langer. Wilt u weten hoeveel u dan kunt bestellen? Alles wat u op dit karretje ziet staan kan in één bestelling mee, want dit weegt 21,6 kilo!  
Als u voor 16.00 uur bestelt, dan wordt uw order dezelfde dag nog verzonden.

bestellen leveren

100-natuurlijk.jpg    Gezond - 100% Natuurzuiver - Zonder toevoeging - Eerlijk 

>> Terug naar de webshop 

Veilig betalen

U kunt kiezen uit een directe betaling via iDEAL, factuur of betalen bij afhalen. Wanneer u via iDEAL betaald, wordt de bestelling direct verzonden. Wanneer u kiest voor een factuur, ontvangt u automatisch een e-mail met de bestelling. In sommige gevallen kan er niet met iDEAL worden betaald, omdat de verzendkosten handmatig berekend moeten worden. Wanneer u voor betalen bij afhalen kiest, kan er betaald worden aan de kassa van één van de locaties. Let op: alleen PIN.

>> Terug naar de webshop 

Afhalen kan ook: Veenendaal of Vaassen

Wanneer u er bij uw bestelling in de webshop voor kiest om niet te laten verzenden, maar de producten af te halen in Veenendaal of Vaassen (voorheen Emst), dan staan de producten de volgende openingsdag voor uw klaar. Is dit niet het geval, dan wordt u hier tijdig over gebeld. Zonder tegenbericht betekent dit dat u het de volgende dag kan ophalen. Op deze locatie kunt het te betalen bedrag direct betalen. Let op! Niet alle dagen zijn wij geopend. Kijk hier voor de openingstijden van de verschillende locaties.

Bestelling volgen: Track & trace code 

Indien uw pakket verzonden wordt, kunt u de bestelling volgen via de toegestuurde track & trace code. Deze code ontvangt u zodra het pakket bij ons verstuurd wordt. Hierin wordt een indicatie gegeven van het moment van leveren.

>> Terug naar de webshop 

Grote bestellingen: Groothandel

Om een grote bestelling te plaatsen voor de groothandel, kunt u het beste mailen naar info@dewerkbij.nl of bellen naar 0317 612 942. Houd de artikelcodes bij de hand, zo kunnen wij u beter helpen. Bent u van plan meerdere keren te bestellen, dan kunt u inloggegevens ontvangen om direct in ons bestelsysteem te bestellen. Voor meer informatie en groothandelsprijzen, neem contact met ons op.

"Neem contact op voor groothandel prijzen"

Buitenland

Wij verzenden ook buiten Nederland. Hier worden andere verzendtarieven gehanteerd. Deze verzendkosten zullen automatisch berekend worden. Het is enkel mogelijk om te bestellen via een factuur.

Ook imkerartikelen 

In onze winkel in Vaassen kunt u imkerartikelen kopen. Helaas kunt u die niet via onze webshop bestellen, behalve natuurlijk glazen potjes en emmers.

>> Terug naar de webshop 

100-natuurlijk.jpg    Gezond - 100% Natuurzuiver - Zonder toevoeging - Eerlijk 

Deel dit artikel