Afleveren bij zakelijke klant

Let op! Als u uw bestelling laat bezorgen op een adres dat GESLOTEN is (zoals een winkel), geef dan bij de DEURBEL aan waar de DHL-bezorger het pakket kan afleveren. Als de DHL-bezorger deze informatie niet ziet op een gesloten locatie, dan stuurt DHL het pakket naar ons retour. Hiervoor worden wel bezorgkosten gerekend, die wij helaas aan u moeten doorberekenen.

>> Terug naar de webshop 

"Meestal binnen 48 uur uw pakket in huis, maar het kan nog sneller"

Eerlijke verzendkosten

De minimale verzendkosten voor een pakket zijn € 7,95 voor kleine bestellingen tot 22 kg. Voor een pakket tot 30 kg zijn de verzendkosten €9,95.

Voor orders boven de 60 kg beoordeelt de office of ons systeem of we gebruik maken van (halve)pallet vervoer per vrachtwagen. Daarvoor geldt het ritme: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is met twee werkdagen in huis.

"Onze pakketbezorgers doen hun best & verdienen een eerlijke prijs"

100-natuurlijk.jpg    Gezond - 100% Natuurzuiver - Zonder toevoeging - Eerlijk 

Veilig betalen

U kunt kiezen uit een directe betaling via iDEAL, factuur of betalen bij afhalen. Wanneer u via iDEAL betaald, wordt de bestelling direct verzonden. Wanneer u kiest voor een factuur, ontvangt u automatisch een e-mail met de bestelling. In sommige gevallen kan er niet met iDEAL worden betaald, omdat de verzendkosten handmatig berekend moeten worden. Wanneer u voor betalen bij afhalen kiest, kan er betaald worden aan de kassa van één van de locaties. Let op: alleen PIN.

>> Terug naar de webshop 

Afhalen kan ook: Veenendaal of Vaassen

Wanneer u er bij uw bestelling in de webshop voor kiest om de producten af te halen in Veenendaal of Vaassen (voorheen Emst) staan de producten de volgende openingsdag voor uw klaar. Is dit niet het geval, dan wordt u hier tijdig over gebeld. Zonder tegenbericht betekent dit dat u het de volgende dag kan ophalen. Op deze locatie kunt het te betalen bedrag direct betalen. Let op! Niet alle dagen zijn wij geopend. Kijk hier voor de openingstijden van de verschillende locaties.

Bestelling volgen: Track & trace code 

Indien uw pakket verzonden wordt, kunt u de bestelling volgen via de toegestuurde track & trace code. Deze code ontvangt u zodra het pakket bij ons verstuurd wordt. Hierin wordt een indicatie gegeven van het moment van leveren.

>> Terug naar de webshop 

Grote bestellingen: Groothandel

Om een grote bestelling te plaatsen voor de groothandel, kunt u het beste mailen naar info@dewerkbij.nl of bellen naar 0317 612 942. Houd de artikelcodes bij de hand, zo kunnen wij u beter helpen. Bent u van plan meerdere keren te bestellen, dan kunt u inloggegevens ontvangen om direct in ons bestelsysteem te bestellen. Voor meer informatie en groothandelsprijzen, neem contact met ons op.

"Neem contact op voor groothandel prijzen"

Buitenland

Wij verzenden ook buiten Nederland. Hier worden andere verzendtarieven gehanteerd. Deze verzendkosten zullen automatisch berekend worden. Het is enkel mogelijk om te bestellen via een factuur.

Ook Imkerartikelen 

In onze winkel in Vaassen kunt u imkerartikelen kopen. Helaas kunt u die niet via onze webshop bestellen, behalve natuurlijk glazen potjes en emmers.

>> Terug naar de webshop 

100-natuurlijk.jpg    Gezond - 100% Natuurzuiver - Zonder toevoeging - Eerlijk 

Deel dit artikel