De Werkbij Veluwe Vaassen | Honing, Propolis, Imkermaterialen... 

De Werkbij Veluwe is een sfeervolle Werkbijwinkel gelegen in het Veluwse Vaassen. Het assortiment bestaat uit imkerartikelen, meer dan 30 soorten honing en Propolis producten voor je gezondheid en verzorging. De Werkbij Veluwe is honingspeciaalzaak en voor een origineel cadeautje kun je hier goed terecht. Stel zelf een leuk pakket samen en verras er iemand mee! Kom je van ver? Een kopje koffie is altijd mogelijk. Welkom om te leren over de natuur en imkeren. Wij helpen graag!  Beginnende en gevorderde imkers zijn welkom voor advies en aankoop van hun imkergereedschap. Maak ook gebruik van de imkerinloop elke zaterdag van 9.00 - 10.30 uur! 
Tegenover de winkel ligt natuurtuin De Gatherhof. De tuin is altijd open. Je kunt er genieten van bijen en bloemen en mooie bijenplanten kopen van Happy Bee Plant.

Bij & Bloei Dag 2023

Op zaterdag 10 juni was er een Bij & Bloei Dag in Vaassen. Het was een geweldige dag, hier lees je meer: Bij & Bloei Dag. Wil je met een groep naar onze locatie komen? Je laten inspireren? Neem contact op!

>> Bekijk alle imkermaterialen Alle imkermaterialen zijn verkrijgbaar bij De Werkbij Veluwe in Vaassen (niet online).

Openingstijden De Werkbij Veluwe

Let op, zaterdag 27 april zijn we gesloten i.v.m. Koningsdag.

Zondag - dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag: geopend van 09:00 - 16:00

>> Stuur een email

Natuurtuin De Gatherhof

Tegenover De Werkbij Veluwe ligt onze natuurtuin De Gatherhof. Een oase van rust, waar je kunt genieten van planten, bloemen, bijen en vlinders. Hier kweken en vermeerderen we planten van Happy Bee Plant, die je kunt kopen voor je eigen tuin. Bijvriendelijk geteeld zonder bestrijdingsmiddelen!
Als het mooi weer is, ook een prachtig rustpunt tijdens een fietstocht. Met behulp van fietsknooppunten is het gemakkelijk om een rondje over de Veluwe te maken! Om de tocht nog aangenamer te maken, kan je zelf koffie, thee of limonade maken in de BEE-Buzz. Drink het op aan de picknicktafel en geniet van de tuin!

Natuurtuin de Gatherhof Naar de webshop

Slingerruimte huren, wasstomer huren, imkermaterialen

Werk je graag efficiënt, op een ruime, schone plek met een grote elektrische honingslinger? Of heb je oude ramen waar je graag de bijenwas uit zou smelten? Je kunt tegen vergoeding gebruik maken van de hygiënische slingerruimte of van onze wasstomer. 

Stuur gerust een mailtje naar Jannitha Verrips: veluwe@dewerkbij.nl Je kunt voorafgaand aan je bezoek bij Jannitha bestellen via dit e-mailadres: veluwe@dewerkbij.nl of bel ons op 0317 612 942 . We kunnen het materiaal evt. meenemen naar Veenendaal, als je het liever daar wilt afhalen. Het materiaal voor imkers bij De Werkbij is niet te bestellen via de website.
Je vindt op onze website een uitgebreid overzicht van de imkermaterialen. 

>> Alle materialen voor de imker  Naar de webshop

Propolis en propolia

In onze winkel vind je de verzorgingsproducten van Propolia. Deze verzorgingslijn draait volledig om propolis. Dit bacterie- en schimmeldodende goedje wordt gemaakt door de bijen. Velen hebben de werking van propolis al ondervonden en zijn zeer lovend over de verzorgingsproducten. Probeer het zelf!

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanaf A50: afrit 26 Vaassen. Ga linksaf de N792 Eekterweg-Geerstraat op (2km). Sla de derde weg rechtsaf naar de Gatherweg. Dit is vóórdat er een scherpe bocht naar rechts is. Vervolg de Gatherweg, na 5 bochten vind je de Gatherhof aan je linkerhand en aan de andere kant van de weg De Werkbij Veluwe aan je rechterhand. Adres: Gatherweg 34, Vaassen. LET OP: TomTom kent ons adres niet.

Ook verkrijgbaar bij De Werkbij:
- Imkerboeken, ook te koop in de webshop
- Bijenwas gietvormen en lont, ook in de webshop
- Bloemenzaden en bijenplanten, ook in de webshop
- Bio-Kultura potgrond, tuinaarde en compost, alleen in Vaassen
- Bijenplanten van Happy Bee Plant

 

Relevante producten en artikelen

Deel dit artikel