De Werkbij Veluwe in Vaassen

De Werkbij Veluwe is een sfeervolle honingwinkel gelegen in het Veluwse Vaassen. Het assortiment bestaat uit imkerartikelen, meer dan 20 soorten honing en propolis producten. Beginnende en gevorderde imkers zijn welkom voor advies en aankoop van hun gereedschap. De Werkbij Veluwe is honingspeciaalzaak en voor een origineel cadeautje kunt u hier goed terecht. Stel zelf een leuk pakket samen en verras er iemand mee! Komt u van ver? Een kopje koffie is altijd mogelijk. Welkom om te leren over de natuur en imkeren. Wij helpen graag!

Vanaf 2 januari geopend op onze NIEUWE LOCATIE > Gatherweg 34, Vaassen.

Routebeschrijving vanaf A50: afrit 26 Vaassen. Ga linksaf de N792 Eekterweg-Geerstraat op (2km). Sla de derde weg rechtsaf naar de Gatherweg. Dit is vóórdat er een scherpe bocht naar rechts is. Vervolg de Gatherweg, na 5 bochten vindt u de Gatherhof aan uw linkerhand en aan de andere kant van de weg De Werkbij Veluwe aan uw rechterhand.

LET OP: TomTom kent ons adres niet.

De Werkbij Veluwe verhuizing

Vanuit Emst is De Werkbij Veluwe verhuisd naar de Gatherweg in het buitengebied van Vaassen. Aan de overkant van de weg ligt de Gatherhof, een door Kees ontwikkelde tuin die zich richt op totale biodiversiteit. Iedere voorbijganger wordt uitgenodigd om een rondje te lopen in de Gatherhof. Laat je inspireren!

Meer over De Gatherhof

Foto's nieuwe winkel

DSC00290.jpg

DSC00284.jpg

DSC00280.jpg

Alles voor natuurlijke verzorging

In onze winkel vind je de verzorgingsproducten van Propolia. Deze verzorgingslijn draait volledig om propolis. Dit bacterie- en schimmeldodende goedje wordt gemaakt door de bijen. Velen hebben de werking van propolis al ondervonden en zijn zeer lovend over de verzorgingsproducten. Probeer het zelf!

De Werkbij Veluwe in combinatie met een prachtige fietstocht

De Werkbij Veluwe ligt op de rand van de IJsselvallei, een prachtig gebied voor een fietstocht. Door middel van de fietsknooppunten is het gemakkelijk om een rondje over de Veluwe te maken! Om de tocht nog aangenamer te maken, kan je bij ons heerlijke honingsnoepjes of honingkoek halen voor onderweg. Zin in een kopje koffie? Wij schenken het graag voor je in.

Bezoek onze vestiging!

Kom binnen voor een gezellig praatje!
Kees en Jannitha staan je graag te woord.
Ons adres: Gatherweg 34, 8171 LC Vaassen
Openingstijden: do 09:00 - 16:00 uur, vr 19:00 - 21:00 uur, za 09:00 - 16:00 uur
Contact opnemen met ons kan via veluwe@dewerkbij.nl of 06-33186899 b.g.g. 0317-612942 (vestiging Veenendaal)

Deel dit artikel