Klein maar fijn!

De Werkbij Veluwe is een sfeervolle winkel gelegen in het Veluwse Emst. Onze winkel is misschien niet groot, maar wel zo gezellig! Het is een komen en gaan van lokale mensen die een leuk en uniek cadeautje zoeken. Wij hebben een ruim aanbod aan honing, honingproducten en bijenwaskaarsjes. Stel zelf een leuk pakket samen en verras er iemand mee! Voor imkers is het een leuk treffen op allerlei momenten. Wissel gedachten uit en stel jouw vragen over het imkeren. Wij helpen graag!

Alles voor natuurlijke verzorging

In onze winkel vind je de verzorgingsproducten van Propolia. Deze verzorgingslijn draait volledig om propolis. Dit bacterie- en schimmeldodende goedje wordt gemaakt door de bijen. Velen hebben de werking van propolis al ondervonden en zijn zeer lovend over de verzorgingsproducten. Probeer het zelf!

De Werkbij Veluwe in combinatie met een prachtige fietstocht

Wij zijn gevestigd op de Veluwe, een prachtig gebied om met de fiets te bezoeken. Door onze centrale ligging, zijn wij gemakkelijk te combineren met een fietstocht! Het bos ligt op ongeveer een kwartier afstand. Door middel van de fietsknooppunten is het gemakkelijk om een rondje over de Veluwe te maken! Om de tocht nog aangenamer te maken, kan je bij ons heerlijke honingsnoepjes of honingkoek halen voor onderweg. Zin in een kopje koffie? Wij schenken het graag voor je in.

Bezoek onze vestiging!

Kom binnen voor een gezellig praatje!
Kees en Jannitha staan je graag te woord!
Ons adres: Hoofdweg 33, 8166 AC te Emst
Openingstijden: do 09:00 - 16:00 uur, vrij 19:00 - 21:00 uur, za 09:00 - 16:00 uur
Contact opnemen met ons kan via veluwe@dewerkbij.nl of 06-33186899 b.g.g. 0317-612942 (vestiging Veenendaal)

Deel dit artikel