Honing groothandel

Honing is een natuurlijk product, met liefde gemaakt door de bij. Er zijn vele soorten met elk een unieke smaak. Ons ruime aanbod biedt keuze uit tientallen soorten! Wij verpotten de honing in potjes van 50, 250, 450 en 900 gram. Voor de grootverbruikers hebben wij ook honing beschikbaar in emmers van 4 en 15 kilo. Op zoek naar andere maten? Laat het ons weten!

Honing groothandel 

Honing groothandel

Glazen potjes en deksels

Imkerij de Werkbij is de groothandel in glazen potjes. Wij hebben een uitgebreid assortiment van Europese kwaliteit. Dit glas is dikker en steviger dan andere glassoorten. Ons assortiment bevat allerlei diverse soorten en maten. Ben jij op zoek naar mooie potten met bijpassende deksels? Dan zit je bij ons goed!

 

Glas groothandel

Glas Imkerij de Werkbij

Propolia groothandel

Wij zijn de officiële Nederlandse distributeur van het fantastische Franse merk Propolia. Propolia bevat zeer kwalitatieve verzorgingsproducten op basis van propolis, een product gemaakt door bijen. De diverse Propolia lijnen zijn interessant voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen, maar ook voor honden- en of kattensalons!

Propolia groothandel

Propolia groothandel

Zaken doen met Imkerij de Werkbij

Jouw wensen zijn ons streven. De ondernemer staat bij ons centraal en daar bouwen wij graag een duurzame relatie mee op. Heb je speciale wensen? Of ben je op zoek naar een speciaal product of bestelling op maat? Wij denken graag mee. Voor ondernemers hanteren wij ook interessante staffelprijzen, waarmee inkoopvoordeel flink kan opschalen! 

Lees meer over zaken doen met De Werkbij  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Kees en Jannitha Verrips

De Werkbij Nieuws en Agenda

Kom naar de bijenmarkt in Uddel 2022! Op 9 juli wordt de 39ste  Bijenmarkt in Uddel georganiseerd…
Bijenmarkt Veenendaal in traditie hervat - 2 juli 2022 - Komt u ook?   De oudste bijenmarkt van…
Wanneer twee ondernemers met een klik elkaar ontmoeten en het gesprek aangaan ontstaat er vaak iets…