Honing groothandel

Honing is een natuurlijk product, met liefde gemaakt door de bij. Er zijn vele soorten met elk een unieke smaak. Ons ruime aanbod biedt keuze uit tientallen soorten! Wij verpotten de honing in potjes van 50, 250, 450 en 900 gram. Voor de grootverbruikers hebben wij ook honing beschikbaar in emmers van 4 en 15 kilo. Op zoek naar andere maten? Laat het ons weten!
 

Lees meer over onze Honing groothandelLiever direct contact met ons?

Honing groothandel

Glazen potjes en deksels

Imkerij de Werkbij is de groothandel in glazen potjes. Wij hebben een uitgebreid assortiment van Europese kwaliteit. Dit glas is dikker en steviger dan andere glassoorten. Ons assortiment bevat allerlei diverse soorten en maten. Ben jij op zoek naar mooie potten met bijpassende deksels? Dan zit je bij ons goed!

 

Lees meer over onze Glas groothandelLiever direct contact met ons?

Glas Imkerij de Werkbij

Propolia groothandel

Wij zijn de officiële Nederlandse distributeur van het fantastische Franse merk Propolia. Propolia bevat zeer kwalitatieve verzorgingsproducten op basis van propolis, een product gemaakt door bijen. De diverse Propolia lijnen zijn interessant voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen, maar ook voor honden- en of kattensalons!

Lees meer over onze Propolia groothandelLiever direct contact met ons?

Propolia groothandel

Zaken doen met Imkerij de Werkbij

Jouw wensen zijn ons streven. De ondernemer staat bij ons centraal en daar bouwen wij graag een duurzame relatie mee op. Heb je speciale wensen? Of ben je op zoek naar een speciaal product of bestelling op maat? Wij denken graag mee. Voor ondernemers hanteren wij ook interessante staffelprijzen, waarmee inkoopvoordeel flink kan opschalen! 

Lees meer over zaken doen met De Werkbij  Liever direct contact met ons?

Kees en Jannitha Verrips

De Werkbij Nieuws en Agenda

Bijenwas-waxinelichtjes, zonder afval!  Heb je tijdens de feestdagen ook genoten van het warme…
Ook in januari is er veel te doen en te zien in onze natuurtuin. We waren lekker aan het werk, ook…
Een thuisgevoel – dat heb je niet zomaar. Soms brengen geuren je thuis, of kleine en grote dingen…