In de zomermaanden staat de natuurtuin vol met bloemen! Het is heerlijk om er dan doorheen te lopen en te genieten van zoveel kleuren. Om dat gevoel vast te houden kun je bij ons ook een bosje bloemen plukken, afrekenen en mee naar huis nemen. Dit jaar verwachten we dat de pluktuin eind juni, begin juli open zal gaan. Hou deze pagina in de gaten of volg ons via Instagram en Facebook voor de exacte datum! (@dewerkbij en @degatherhof).

 

Het plukken kan op de dagen en uren dat de winkel geopend is, van woensdag t/m zaterdag. In de winkel tegenover de tuin haal je een schaartje voor het afknippen en een papier met tips over hoe je te werk gaat.
Als je hebt geplukt, doe je een elastiekje om het bosje en reken je het af in de winkel, aan de overkant. Wil je nog langer blijven, maar heb je al geplukt? Zet je bos dan even tijdelijk in de emmer water die we hiervoor hebben klaarstaan. En geniet nog even van de tuin!

 

Kinderen DIY-excursie

Kinderen mogen plukken onder begeleiding van een volwassene. En voor jullie hebben we ook een leuke (gratis) doe-het-zelf excursie in de tuin! Je ontdekt van alles over bijen, hommels, vlinders en bloemen. Vraag ernaar in de winkel.

Deel dit artikel