Glas-deksels

Glazen potjes kopen met deksels

Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes kopen. Van kleine glazen potten tot grote potten: ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets. Wilt u nu veel of een paar glazen potjes kopen, wij hebben de geschikte aantallen en prijzen! Voor elke inhoud is er wel een potje. Mist u iets in onze webshop, wilt u een weckpot kopen? Neem gerust contact op over mogelijkheden.

Ik zoek meer info over groothandel >

Verschillende soorten glazen potjes

Naast de ronde glazen pot en de zeskantige hexagonale glazen pot, hebben we ook de zogenaamde bobine glazen pot. Deze pot heeft onderaan en bovenaan een buikje, en is in het midden recht. Misschien minder geschikt voor honingpot, maar prachtig als jampotje! Ook bieden we verschillende glazen flessen aan. Wilt u een glazen pot met deksel kopen? Voor alle potten hebben wij passende deksels, met mooie motieven en in uiteenlopende kleuren. En als we het niet hebben, kunnen we het voor u wellicht organiseren. Informeer naar mogelijkheden!

Glazen potten voordelig

Goedkoper kan bijna niet! Elk jaar hebben we in mei een Werkbij glasactie. Hierbij geven we nog extra korting bovenop onze lage prijzen! Alle potten kunnen verzonden worden. Kleine partijen worden verzonden in dozen. Hoewel de producten stevig verpakt worden kan breukvrije verzending niet gegarandeerd worden. Glazen potjes met deksel kopen? Doe het nu online in onze webshop!