Glas-deksels

Zo voordelig?

Goedkoper kan bijna niet! Bij ons krijgt u een zeer lage prijs voor kwalitatief hoogwaardige glazen potten. Van kleine potjes tot grote potten; ons assortiment is enorm uitgebreid.

We hebben alweer even een nieuw potje in het assortiment: een ronde glazen pot met een inhoud van 106 ml, waar 130 gram honing - maar natuurlijk ook andere producten - in passen. Het is een klein potje, maar niet zo'n mini-maatje als het '50-grams potje'. Ook tussen de deksels vindt u weer een aantal nieuwe soorten, zoals een zilverkleurige deksel. Daarnaast een aantal sausflessen

Onze glazen potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en leverbaar ingepakt op trays of los op pallets. Er zijn zowel voor de kleine als grote verbruiker geschikte aantallen en prijzen! Voor de professionele imker maar ook voor hobbymatige jam- of mosterdmakers hebben wij een scherp aanbod.

Naast de Ronde glazen potten en de Hexagonale glazen potten hebben we  prachtige Orcio potten, om een mooi product op een exclusieve manier te presenteren. Ook een plastic knijpfles is verkrijgbaar.

Voor alle glazen potten hebben wij passende deksels, met mooie motieven en in uiteenlopende kleuren.

De glasactie valt jaarlijks in mei. Hierbij geven we nog extra korting bovenop onze lage prijzen!

Alle potten kunnen verzonden worden. Kleine partijen worden verpakt in dozen. Hoewel de producten stevig verpakt worden kan breukvrije verzending niet gegarandeerd worden.