Glazen potjes en deksels

Glazen potjes met deksel kopen

Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen. Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel: ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets. Wilt u nu veel of een paar glazen potjes kopen, wij hebben de geschikte aantallen en prijzen! Voor elke inhoud is er wel een potje.

Verschillende soorten glazen potjes

Naast de ronde glazen pot hebben we ook de zeskantige hexagonale glazen pot.  Deze pot heeft onderaan en bovenaan een buikje, en is in het midden recht. Misschien minder geschikt voor honingpot, maar prachtig als jampotje! Bekijk hier alle type glazen potten in ons assortiment:

Deksels voor glazen potten los verkrijgbaar

Wilt u een glazen pot met deksel kopen? Voor alle potten hebben wij passende deksels, met mooie motieven en in uiteenlopende kleuren. Kunt u geen glazen pot met deksel vinden naar uw wens? Dan kunnen we het voor u wellicht organiseren. Informeer naar mogelijkheden!

Neem contact op >

Grote aantallen bestellen

Bent u ondernemer en wilt u meer informatie over ons als glazen potten groothandel? Neem gerust contact op over mogelijkheden.

Ik zoek meer info over groothandel >

Glazen potten voordelig

Goedkoper kan bijna niet! Elk jaar hebben we in mei een Werkbij glasactie. Hierbij geven we nog extra korting bovenop onze lage prijzen! Alle potten kunnen verzonden worden. Kleine partijen worden verzonden in dozen. Hoewel de producten stevig verpakt worden kan breukvrije verzending niet gegarandeerd worden. Glazen potjes met deksel kopen? Doe het nu online in onze webshop. 

Traditionele Nederlandse honingpot kopen

In het assortiment glazen potten, vindt u ook de traditionele Nederlandse honingpot. De hoge honingpot van 375ml (450gram) is de meest standaard maat voor het verwerken van de honing. Wilt u honingpotjes kopen?

Bekijk hier het aanbod van de honingpotjes met een inhoud van 375ml. Natuurlijk kunt u ook alle andere ronde glazen potten gebruiken voor honing. Bijvoorbeeld de kleine ronde honingpotjes met een inhoud van 212 ml.

API ext. ID
7
Verbergen
Off
Foto
Glazen potjes met deksel