Een toekomst voor bijen en mensen

Vanuit de sociale achtergrond van Kees en Jannitha Verrips is de onderneming uitgegroeid naar één van de grootse imkervakhandels, en vervult daarnaast een voorbeeldfunctie voor het creëren van arbeidsplekken voor sociaal zwakkeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Door de imkerij blijft de honingbij behouden, dat vraagt om waardering en steun. Zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel, zonder bijen geen toekomst. Daarom ondersteunen wij de imkers door hen te faciliteren en de honing en was in te kopen. Zo kunnen de imkers hun passie voort blijven zetten.

Ons verhaal

Al 46 jaar een echte imkerij!

Ons verhaal bestaat uit een imkerij die opgericht is in 1974. Wij dragen graag  bij aan een duurzame maatschappij voor kwetsbare mensen in de samenleving. Daarnaast dragen we zorg voor de natuur, als geen ander. 

Imkerij de Werkbij biedt een ruim assortiment voor zowel de groothandel als de consumenten. Wij stellen hele hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Elk artikel wordt zorgvuldig uitgezocht en/of verwerkt en verpakt. Honingliefhebbers halen hun hart op bij het zien van alle diverse honingsoorten die wij hebben. 

Ons assortiment, ons verhaal

Wij hebben pollenpropolis en koninginnegelei voor een goede gezondheid! Mensen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging zijn bij ons aan het goede adres. En iedereen die zijn eigen voedsel verwerkt kan bij ons terecht voor allerlei glazen potjes met verschillende afmetingen.

>> Bekijk ons assortiment 100-natuurlijk_0.jpg

Ons verhaal

De Werkbij Nieuws en Agenda

"Waarom maak jij je toch zo druk om die bijen?" Dat kun jij je vast niet voorstellen. Maar als ik…
Het gaat goed met de bijen, maar toch is het een spannende tijd. Zeker als we het hebben over de…
Een team BBQ. Als we om ons heen keken, dan dachten we: We zijn toch wel echt gegroeid het…