​Kennis- en inspiratieochtend 27 mei 2024 (zakelijke relaties)

Onlangs was alles over 'eerlijke en rauwe honing' uitgebreid in het nieuws. Aanleiding was een aflevering van het programma Keuringsdienst van Waarde. Veel klanten vroegen ons daarna: hoe zit het met de honing van De Werkbij? Wat zit er in, en waar komt het vandaan? Is jullie honing een lokaal product, en hoe wordt het verwerkt? Hele goede vragen! Samen met u willen we deze vragen bespreken,  want klanten in de winkel willen  graag weten hoe het écht zit. Ze zijn benieuwd wat voor bedrijf er achter deze honing achter zit en hoe ze daar eigenlijk met mensen omgaan.

Ik geef me meteen op!  

Alles over honing en de bij!

Wij willen u graag alles vertellen over onze honingproducten! Zodat u onze werkwijze kent, en alle kennis  in huis heeft. En dat niet alleen over honing, maar ook over onze propolis-producten, en andere producten die u bij ons inkoopt. Want het bijenvolk biedt ons 5 belangrijke parels: honing, bijenwas, propolis, pollen en koninginnengelei. Bij ons is voor al die producten de basis: ‘Liefde voor bijen en mensen!
Deze kennis- en inspiratiesessie is gratis.

Heeft u belangstelling? Van harte welkom! We hebben deze sessie op maandagochtend georganiseerd, zodat zoveel mogelijk ondernemers het kunnen bijwonen. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen en voor gesprek. Aan het eind van de ochtend bieden we een lunch aan. Laat u bij opgave weten of u daar ook bij wilt zijn? 

Ik geef me op!  

Programma kennis- en inspiratieochtend

Deze ochtend zal beginnen met een inloop met een kop koffie. Daarna krijgt u een introductie in ons bedrijf, doen we samen een honingkwaliteits-sessie met André, onze honingkeurmeester. Natuurlijk kun u ook een rondje lopen door het bedrijf en een praatje maken met onze collega's. 

Alles op een rijtje

  • Inloop met koffie:                                                        9.30
  • inhoudelijk programma / gesprek               10.00 – 12.00
  • Lunch:                                                                                     12.30

Datum: maandag 27 mei 2024. Locatie: Laan der Techniek 21 in Veenendaal.

De kwaliteit van honing  Aanmelden voor deze sessie  

 

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel