Samen staan we sterk!

De eerste stappen in de arbeidsmarkt kunnen best spannend zijn. Sommigen beginnen voor het eerst, anderen beginnen opnieuw. Wij van Imkerij de Werkbij zorgen voor een veilige omgeving waar iedereen kan wennen aan het arbeidsleven. Wil je werken bij De Werkbij?

Sprankelende Vacature

Ons mooie bedrijf blijft groeien en daarom zijn wij nu op zoek naar een echte duizendpoot. Wij bieden jou een hele afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je staat naast de directie en neemt initiatief in vele ontwikkelingen. Zo voer jij zowel secretarieel werk uit, help jij met administratieve werkzaamheden en ben jij representatief en inzetbaar in het bedrijf in Veenendaal of in één van de andere vestigingen. Wil jij meer lezen over deze vacature? 

Bekijk de vacature!

Leren en werken: De eerste stappen

Wil jij een diploma of certificaat behalen én tegelijk werken? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden een goede werkomgeving met begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij werkervaring op doet en uiteindelijk jouw diploma of (deel)certificaat haalt.
Wat je bij ons kunt doen en welke opleiding daarbij past, is afhankelijk van veel dingen: wat je wilt, wat je kunt en wat je nodig hebt.
Kom daarom gerust eens langs om dat te bespreken. We maken graag een afspraak met je.

Op adem komen: Een nieuwe start

Soms wordt het leven, door allerlei omstandigheden, even te veel. Na een periode van langdurige werkloosheid, na ontslag, na moeilijke omstandigheden: weer beginnen met werken vraagt veel energie. Dit kan zoveel energie kosten, dat het om extra aandacht en veiligheid vraagt. Het is belangrijk om rustig te beginnen, op eigen tempo een nieuwe start te maken.
Wij bieden die veilige plek!
Eenvoudige taken zoals schoonmaken, inpakwerk of helpen met de bijen: bij ons kom je weer op adem. Het voordeel is dat je in eigen tempo aan de slag kan. Doe werkervaring op en ervaar (opnieuw) het dagelijkse werkritme en het werken met collega's.
Ook op zoek naar een nieuwe start? Maak een afspraak, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Een zakcentje bijverdienen: Vakantiehulp en oproepkrachten

Hollen en stilstaan, dat is het soms met de bijen en ook met de overige werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die oproepbaar zijn om af en toe op verschillende plekken in het bedrijf een handje uit te steken. Dat kan zijn in dienstverband, maar ook als vrijwilliger op een markt of in de voorlichting.

Hartelijk welkom!

Relevante producten en artikelen

Deel dit artikel