Er zijn 7 resultaten.

Tabletten met dubbele werking - 60 stuks - Propolia

Tabletten met dubbele werking - 60 stuks - Propolia

Tabletten met dubbele werking | voor energie en bij opkomende ver...

vanaf € 15,15
Capsules voor gewrichten (gezamelijk comfort) 90 stuks - Propolia

Capsules voor gewrichten (gezamelijk comfort) 90 stuks - Propolia

Gebruiksvoorschriften Neem 3 capsules per dag, bij voorkeur tijdens...

vanaf € 21,25
Propolis tabletten 120 stuks - 300 mg

Propolis tabletten 120 stuks - 300 mg

Propolis tabletten Voor inwendig gebruik. Twee maal twee tabletjes ...

€ 23,70
Propolis tabletten 300 stuks - 300 mg

Propolis tabletten 300 stuks - 300 mg

Propolis tabletten - 300mg Voor inwendig gebruik. Twee maal twee ta...

€ 50,60
Propolis capsules 120 stuks - Propolia

Propolis capsules 120 stuks - Propolia

Propolis capsules 120 stuks - Propolia De glutenvrije Ultra propoli...

vanaf € 21,90
Capsules voor Haar en Nagels - 90stuks - Propolia

Capsules voor Haar en Nagels - 90stuks - Propolia

Capsules voor haar en nagels - Propolia Als je zorg aan je haa...

€ 20,80
Bloedsomloop tabletten - 90 stuks - Propolia

Bloedsomloop tabletten - 90 stuks - Propolia

Bloedsomloop tabletten Bloedsomloop tabletten zorgen ervoor dat all...

vanaf € 17,95

Er zijn 7 resultaten.

Propolis Capsules

Propolis capsules en tabletten

Op zoek naar Propolis capsules of Tabletten? Bij Imkerij de Werkbij koop je bijen propolis capsules en Tabletten. De capsules bevatten een hoge dosering pure propolis. Ontdek de kracht en veelzijdigheid van het bijenvolk! Propolia ® is gespecialiseerd in het verwerkenvan dit kleverige, bruine goedje tot weldadige producten. Dat gebeurt zeer professioneel, onder laboratoriumomstandigheden. Het zorgt ervoor dat wij positieve propolis capsules ervaringen horen van onze klanten. 

Ontdek meer over Propolia

Wat is propolis?

Propolis is een uniek stofje van de honingbij. Propolis is 100% natuurlijk en wordt gemaakt door honingbijen uit bronnen als knoppen, bomen en planten. Eigenlijk is propolis een natuurlijk antibioticum, gemaakt door de bijen om zichzelf te beschermen. Alleen bijen kunnen propolis maken. Ze verzamelen hars van boomknoppen en nemen dit mee naar de bijenkast of bijenkorf. Propolis bevat ook gezonde stoffen voor mensen. Propolis werkt tegen bacteriën en schimmels. Het stimuleert op deze manier het menselijk lichaam en is gezond voor zowel de inwendige als uitwendige mens.

Propolis capsules kopen

Onze propolis capsules bevatten een hoge concentratie gezuiverde propolis en zijn eenvoudig in gebruik. Neem de capsules eenvoudig in met een glas water voor de maaltijd. Grove propolis is moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen. Op deze manier kun je optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. Propolis heeft reinigende werking op het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om weerstand op te bouwen tegen ziekteverwekkers.

Propolis tabletten

Bij ons kunt u ook propolis tabletten kopen. In tegenstelling tot capsules lossen tabletten op in water of in de mond. De tabletten met dubbele werking zijn van de beste kwaliteit. Deze kauwtabletten bevatten meerdere natuurlijke ingrediënten die samen aan uw gezondheid werken. De vitamine C in het product zorgt voor een energieboost.

Propolis capsules gebruiksaanwijzing

De Ultra Propolis Capsules zijn verkrijgbaar in een pot van 120 stuks. Voor de versterking van het immuunsysteem wordt een kuur van één maand aangeraden, door elke dag 4 capsules voor het ontbijt en 4 capsules voor het avondeten te nemen (8 capsules per dag). Voor een kuur van één maand zijn 240 capsules nodig, oftewel twee potten van 120 capsules. De capsules zijn niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de drie jaar.

Propolis Catalogus

Wil je meer weten over propolis en onze Propolia producten? Bekijk dan de catalogus hieronder:

Bekijk de propolia catalogus!

Propolis werking

Wat is de werking van propolis? Propolis bestaat uit voornamelijk uit harsen en gommen van bomen. Het is dus een natuurproduct, waardoor we weinig mogen vastleggen over de werking. Ervaring leert dat dit van oorsprong kleverige goedje veel biedt. Deze producten zijn zo ontwikkeld dat uw lichaam van alle voordelen kan genieten. Propolis is onmisbaar voor ons welzijn. Onze propolis producten van Propolia worden onder laboratorium omstandigheden ontwikkeld en constant verbeterd. Daarom heeft deze propolis tinctuur de beste kwaliteit. Lees er meer over in ons artikel 'Wat is de werking van propolis?' in onze kennisbank.

Wist je dat je propolis ook goed kan gebruiken voor de verzorging van je huisdier? Lees alles over propolis voor je huisdier.

Lees alles over propolis in onze Kennisbank >