Bijproducten
Propolis
Bijenproducten

Propolia, zo sterk als een gezond bijenvolk

Wij van De Werkbij zijn trots dat we de exclusieve Nederlandse distributeur van Propolia ® zijn. Wil je de beste propolis kopen?  Propolia® is al meer dan 30 jaar het vlaggenschip van Apimab Laboratoires, een bedrijf in Frankrijk. De producten van Propolia komen uit Zuid-Frankrijk dankzij de passie van een imker, dhr. Bernard. Toen Bernard de werking van propolis ontdekte en de eigenschappen daarvan verder onderzocht, besloot hij producten te gaan maken gebaseerd op propolis en de andere parels uit de bijenkast. Propolis kan alleen door bijen worden gemaakt. Bijenvolken beschermen zichzelf met propolis tegen bacteriën en schimmels.

Wat is propolis?

Propolis producten voor de bewuste consument

Propolis en andere bijenproducten dragen op vele manieren bij aan ons dagelijks leven. Met dit in gedachten is het assortiment van Propolia opgebouwd: vertrouwend op de kracht van het bijenvolk. Zoals bijen ons inspireren, zo laten de Propolia® producten hun oorsprong en ambitie zien. Ze worden gemaakt door een jong team en ze streven er naar jouw leven aangenamer te maken. Een zekere frisheid voel je door de stoere kleuren van de producten.

Door deze verschillende kleuren zijn de diverse lijnen herkenbaar: elke reeks heeft een eigen kleurcode. Zo zijn de Pure propolis producten zijn kastanjebruin. Producten voor lichaamsverzorging zijn magentaroze. Propolis mond en keel verzorging is ijsblauw, zoals de propolis tandpasta. Producten voor neushygiëne zijn donkerblauw, probeer de milde neusspray of de reinigende neusspray. Producten gericht op een energieboost, met onder andere Royal Jelly, zijn rood: de kleur van energie en vitaliteit. Denk aan de tabletten met dubbele werking. En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Welkom bij Propolia!

Propolia producten

De producten bekijkenDownload de Propolia catalogus

Propolis producten: werking en advies

Bij de Werkbij werkt een team van mensen aan hun expertise rond de propolia producten en hun werking. Regelmatig laten we producten testen door klanten die op zoek zijn naar de natuurlijk werking van propolis producten, zowel voor de inwendige toepassingen als de uitwendige. Als je vragen hebt over Propolia producten kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Dit kan via mail maar ook rechtstreeks in de winkel in Vaassen, waar we alle producten van Propolia aanbieden. Hier kun je deskundig advies ontvangen van Jannitha  Verrips(zie foto).

 

 

Ik heb een vraagTerug naar de Kennisbank

 

Geschreven door:

Aukelien Wierenga