Bijproducten

Wat is koninginnegelei?

Royal Jelly, ofwel koninginnegelei, wordt gemaakt door de werkbijen. Het is een mengsel van pollen, honing en speeksel. Dit gele, zure geleiachtige goedje is niet voor alle bijen, alleen de koninginnen krijgen dit te eten. Het eentonige dieet geeft alles wat de koningin nodig heeft. De gelei bevat een grote hoeveelheden eiwitten, vitaminen (vooral B-complex) en glyceriden. Verder is er nog een klein deel onbekende stoffen, die misschien het geheim bevatten van de wonderbaarlijke vruchtbaarheid in de bijenwereld.

Royal Jelly ook gezond voor de mens

Koninginnegelei is niet alleen voor koninginnen, maar ook gezond voor de mens! Vooral voor degene met weinig energie of een gevoelige huid. Het wordt dan ook verwerkt in capsules, crèmes en zeep, maar is ook puur in te nemen. Ervaring van gebruikers leert dat een mespuntje pure Royal Jelly aan het begin van de dag, wonderen doet! Iedere morgen bij het ontbijt één of twee capsules komt de vitaliteit ook ten goede. Meerdere kuren van een maand achter elkaar kunnen geen kwaad. Koninginnegelei is door de energieboost ook heel geschikt voor actieve sporters.
Royal Jelly-crème is een zeer fijne crème voor de gevoelige huid. Deze crème is te gebruiken voor de verzorging van de huis, maar ook als basis voor make-up. De uiercrème met koninginnegelei is erg fijn als handcrème, bodycrème en zonnebrandcrème.

Royal jelly kopen? Bekijk assortimentTerug naar het overzicht