Meer weten over het verzenden van je bestelling.

Alle producten

Welkom in de webshop van Imkerij de Werkbij

Beste klant, we zijn blij dat u De Werkbij gevonden heeft! Want bijen en mensen hebben elkaar hard nodig. Onze imkerij is méér dan een imkerij. We zorgen graag voor bijen, maar ook voor mensen. Dat ziet u doordat we bij De Werkbij oog hebben voor mensen die op de arbeidsmarkt achtergesteld worden. Ook kleine bijen tellen voor 100% mee en blijken tot grote dingen in staat.

Werkt u met ons mee?

In onze webwinkel vindt u al onze producten. Onder andere kunt u Nederlandse honing, glazen potjes en alles van propolis kopen. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1, daarom werken we hard om alles voor u in orde te maken. Komt u er niet uit? Mist u informatie? Klopt er iets volgens u niet? Schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. Wij staan u graag te woord!

Ik zoek informatie over bestellen en leveren

Werkbij groothandel voor ondernemers

Naast deze webshop en winkelverkoop adviseren én faciliteren wij ook kleine en grote ondernemingen. We lopen warm voor duurzame relaties gebouwd op vertrouwen. Bent u ondernemer en geïnteresseerd in onze producten voor uw klanten? Lees hier meer over onze groothandel voor: glazen potjes, honing en propolis van Propolia.