Weck

Met de glazen weckpotten van Imkerij de Werkbij kun je allerlei groenten en fruit inmaken en er lang van genieten. Onze Weckpotten zijn ontworpen om voedsel op een natuurlijke en duurzame manier te bewaren, waardoor de smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Dankzij de luchtdichte afsluiting die wordt bereikt met de handige klemmetjes en ringen, blijft het voedsel vers en smakelijk, klaar om te worden genoten wanneer je maar wilt.

Weckpotten kopen online

Bij Imkerij de Werkbij vind je een divers assortiment aan weckpotten voor al je inmaak- en fermentatierecepten. Van kleine potjes tot grote potten, wij hebben alles wat je nodig hebt om zelf voedsel te conserveren en te genieten van heerlijke zelfgemaakte lekkernijen.

Ons kleinste weckpotje is 50 ml, perfect voor kleine porties of als geschenkidee. Daarnaast bieden we glazen potten aan in verschillende maten, waaronder een weckpot van 340 ml en een grote sapfles weckpot van 530 ml. Deze zijn ideaal voor het inmaken van sappen, augurken, komkommers, zoete uien, zelfgemaakte jam en nog veel meer. Ook kun je losse klemmen, ringen en deksels voor weckpotten verkrijgen bij ons, zodat je altijd alles bij de hand hebt om aan de slag te gaan.

Beste Weckpotten voor thuis inmaken

Het wecken van voedsel is een eeuwenoude methode om voedsel te conserveren, waarbij hitte wordt gebruikt om bacteriën te doden en de pot luchtdicht af te sluiten. Dit proces zorgt ervoor dat je zelfgemaakte jams, chutneys, pickles en andere lekkernijen lange tijd kunt bewaren, zonder dat je hoeft in te leveren op smaak of kwaliteit. Met onze hoogwaardige Weckpotten en accessoires kun je eenvoudig en veilig voedsel wecken in je eigen keuken, en zo genieten van heerlijke zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door.