Royal Jelly

Royal Jelly (koninginnegelei) kopen

Royal Jelly (ook wel koninginnegelei genoemd) is het voedsel waarmee de bijenkoningin wordt gevoed. Het is een bijzondere voeding in de natuur. De koninginnegelei bevat een grote hoeveelheden eiwitten, vitaminen (vooral B-complex) en glyceriden. Voorts is er nog een klein deel onbekende stoffen, die misschien het geheim bevatten van de wonderbaarlijke vruchtbaarheid in de bijenwereld.

Werking van koninginnegelei

Het is duidelijk dat Koninginnegelei goed is voor de mens met weinig energie. Iedere morgen (gedurende minimaal 30 dagen) bij het ontbijt 1 capsule komt de vitaliteit ten goede. Men kan gerust meerdere kuren van een maand achter elkaar doen. Koninginnegelei is ook voor actieve sporters geschikt.

Royal Jelly is goed voor je 

De Royal Jelly is niet alleen goed voor de bijen, maar ook voor de mens. Als je je niet lekker voelt of niet lekker in je vel zit vanwege vermoeidheid, is het als het ware een natuurlijk middel om weer blij te worden. Royal Jelly heeft een positieve uitwerking, met name op het immuunsysteem van de mens. Royal Jelly is geschikt van jong tot oud. 

Ons assortiment Royal Jelly