Propolis Siroop - Avond Siroop 145ml Propolia

Artnr.
21804
Prijs p/st€15,35Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Aanvullende informatie over

Propolis siroop - avond siroop Propolia

Propolis siroop kopen doet u bij Imkerij de Werkbij. Deze siroop is glutenvrij en combineert de goede eigenschappen van papaver, heemst, vlierbes, tijm en citroen met die van honing en propolis. Propolis (klik hier voor meer informatie over propolis) heeft een antibacteriële en ontsmettende werking op de keel.  Tijm werkt kalmerend en verzachtend, bevordert het oplossen van slijm en kan de hoestprikkel verminderen. Profiteer overdag of alleen 's avonds voor het slapen van de voordelen van deze combinatie. Het verzacht de keel, zorgt voor een rustiger avond, en bevordert de slaap.

Propolis siroop gebruiken

De propolis siroop smaak is bijzonder aangenaam voor jong en oud. Hij verzacht de pijn van de ontstoken keel, maar dient ook ter voorkoming van keelverkoudheid. Kinderen ouder dan 3 jaar zullen de zoete smaak echt lekker vinden. Propolia is een prachtig merk dat kwalitatieve producten verzekert. Waarom wij trots zijn op Propolia® leest u in de Kennisbank >

Glutenvrij. De propolis siroop dosering is driemaal per dag 1 theelepel of eenmaal per dag 1 eetlepel. Bij voorkeur 's avonds propolis siroop gebruiken. Niet gebruiken bij allergie voor producten uit de bijenkast. Het product is geen vervanging voor een gevarieerd dieet en een gezonde leefstijl. Niet geschikt bij zwangerschap of voor kinderen jonger dan 3 jaar. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Overschrijd de maximaal aangeraden hoeveelheid niet. Niet blootstellen aan hitte en vocht.

Propolis siroop ingrediënten

De propolis siroop ingrediënten komen zijn 100% natuurlijk. Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Ingrediënten: Rijstsiroop* (glutenvrij), honing* 20%, plantenwaterextracten* 16% (klaproos*, heemst*, vlier*, tijm*), citroensap*, extract van propolis* 3%.

Inhoud: 145ml

Per 15 ml: honing 3,87g; propolisextract 580mg; plantenwaterextracten: Papaver rhoeas 773mg, Althaea officinalis 773mg, Sambucus nigra 773mg, Thymus vulgaris 773mg; citroensap 0,97g.

*alleen natuurlijk Ingrediënten

Ingrediënten: Rijstsiroop* (glutenvrij), honing* 20%, plantenwaterextracten* 16% (klaproos*, heemst*, vlier*, tijm*), citroensap*, extract van propolis* 3%.

 

propolis siroop propolis hoest siroop siroop biologisch keel keelsiroop kalmeringssiroop keelproblemen verzacht ontstoken keel verkoudheid

Prijs p/st€15,35Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product