Open Dag | 11 februari 2023 | 10.00 - 16.00 uur

Op zaterdag 11 februari 2023 organiseert De Werkbij een Open Dag voor relaties, familie, vrienden en buren aan de Laan der Techniek 21. 
Je bent van harte welkom tussen 10.00 – 16.00 uur! De locatie in Veenendaal bestaat uit een uitgebreide unit voor honingverwerking, een ambachtelijk kaarsenatelier, een magazijn en distributiecentrum. Vanuit deze plek versturen we dagelijks tientallen en soms honderden pakketten met honing, bijenwaskaarsen, propolis en allerlei andere producten naar klanten. En op de Open Dag hebben we voldoende ruimte om allerlei andere dingen te doen!

Ondernemen met je hart

Op de Open Dag laten we zien hoe wij ondernemen: met producten die rechtstreeks worden betrokken uit de natuur. En met mensen die op ons pad komen, zoekend naar hun talenten en vaardigheden. We geven ruimte voor ontwikkeling en groei. Arbeidsvreugde, dat gunnen we iedereen. Want ondernemen, dat doe je toch met je hart?! Team de Werkbij staat klaar om je te ontmoeten. Als je komt, Kun je je opgeven via onderstaande button (niet verplicht, wel fijn ivm de catering). 

Ik geef me op!   Meer over Team de Werkbij

Wat is er te doen

Ontmoet ons Werkbij-Team, maak kennis met het bijenhouden, kaarsen gieten, honing keuren, bloemen planten – en natuurlijk met sociaal ondernemen. Ook partners van De Werkbij laten zich zien en horen. Zoals de MAF (Mission Aviation Fellowship), een organisatie die met 130 vliegtuigen ontwikkelingswerk en noodhulp verleent in zeer afgelegen en onbereikbare gebieden.
De Open Dag is een mooie plek om te ontmoeten, je te laten verrassen, en geïnspireerd weer naar huis te gaan. We richten de verschillende hoeken van het bedrijf zo in dat overal iets nieuws te beleven valt. Voor kinderen is er een apart programma en een speurtocht. We nemen je mee in de wereld van de imker, het bijenvolk, de natuur, en allerlei andere onderwerpen. Verder verklappen we nog niets over het programma: laat je verrassen!

Catering

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er is eten en drinken, en er zijn volop lunchbroodjes beschikbaar. Je hoeft je brood niet mee te nemen! De opbrengst van de catering zullen we doneren aan de MAF.

Ik geef me op!   Naar het nieuwsoverzicht

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel