Gratis rondvlucht

Voor wie is de gratis rondvlucht? Deze week hebben we kennisgemaakt met Sander in Kesteren. Een bijzondere ontmoeting! We kwamen met een mooi cadeau: Sander ontvangt een gratis rondvlucht, die hij heeft gewonnen bij zijn bezoek aan de Open Dag van Imkerij de Werkbij.
Ook Carmen uit Veenendaal viel in de prijzen!

Gratis rondvlucht gewonnen

Sander is op 11 februari met Pieter (één van de vrijwilligers die regelmatig komt werken in Veenendaal) naar de Open Dag van De Werkbij gekomen. Hij raadde precies het juiste aantal snoepjes in de glazen pot. Sander is meegereden met Joke, en zij schrijft voor hem het juiste getal op (want Sander is zijn bril vergeten). Het juiste getal was 107! Collega Wilfried overhandigt hem (zie foto) in het bijzijn van Joke zijn cadeau.

Terugblik Open Dag

rondvlucht

Hulp in onbereikbare gebieden

De gratis rondvlucht die De Werkbij aan Sander aanbiedt wordt uitgevoerd door MAF. Deze organisatie is wereldwijd actief om hulp te bieden aan mensen die in afgelegen gebieden wonen. Het gaat om noodhulp en medische hulp, voor mensen die zelf niet naar een ziekenhuis kunnen komen. MAF is een bijzondere organisatie, die we graag steunen. De opbrengst van de catering van de Open Dag hebben we dan ook gedoneerd aan MAF.

Honingsnoep   Meer over MAF

rondvlucht

Potje koken (met honing?)

Sander heeft al een keer eerder een rondvlucht gemaakt, hij weet hoe leuk het is. Hij verheugt zich erop en dat doet hem goed, want hij heeft veel meegemaakt in zijn leven. Vanwege zijn gezondheid is hij gestopt met zijn bedrijf, en op dit moment heeft hij goede begeleiding om alles weer op de rit te krijgen. Sander houdt ook erg van honing, en hij kookt 2 keer per week voor zijn huisgenoten. Iedereen in huis kijkt ernaar uit als Sander hun potje kookt!

Winnaar speurtocht!

rondvlucht

Carmen uit Veenendaal heeft ook een gratis rondvlucht gewonnen. Ze had meegedaan aan de speurtocht en vond het heel leuk om te doen. De uitkomst van de speurtocht was: MEERDANHONING! Carmen kreeg bezoek van collega’s Gerline en André. Een mooie verrassing voor Carmen op een prachtige zonnige dag. Nu hopen dat het ook zulk mooi weer is als ze haar rondvlucht gaat maken!

Honing van de Werkbij   Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel