Oké, feitelijk gezien zijn de glazen potjes of de glazen flessen door jouw aankoop niet meer van ons. Maar we zijn wel heel benieuwd..! Wat stop jij er in?

Inspiratie opdoen

Het lijkt ons leuk om wat ideeën te delen op onze website. Stuur ons een mail waarin je vertelt wat er met onze glaswerk gebeurt. Heb jij een mooie foto of een leuk verhaal?* Mail ons en misschien delen wij het binnenkort op onze website!

Klik hier en stuur ons een mail over jouw product

Voordelige glazen potjes

Maandelijks verlaten talloze glazen potten en flessen ons magazijn in Veenendaal. Je kocht een tray potten of een stapel trays. Misschien kocht je wel een pallet vol trays (en een doos vol deksels) óf zelfs een grote bulk pallet glazen potjes. Dat vinden we fantastisch, bij dezen: dankjewel!

Klik hier voor de Werkbij glazen potten

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van hun wensen op het gebied van glazen potjes en deksels, hebben we een gevarieerd assortiment. Alle potjes en flessen verpakken we zelf met een krimptunnel op kartonnen trays. Wel zo schoon en makkelijk te vervoeren!

Ook de vele soorten en maten deksels worden voor jou in zakken verpakt. Heb je maar een paar glazen potjes met deksel nodig? Dat kan! We verkopen nu ook zes potjes met deksel verpakt, je vindt ze hier in onze Glazen potjes webwinkel.

Klik hier voor ons assortiment deksels   Terug naar het nieuwsoverzicht

*bij deelname geef je ons toestemming om je foto en/of verhaal eventueel te anonimiseren

Deel dit artikel