Yuliia houdt niet van thuiszitten. Ze is ontheemd, gevlucht uit Oekraïne met moeder, broers en zussen en zet zich nu alle dagen in op de werkvloer van De Werkbij. Ze spreekt een klein mondje Engels, en is al snel goede maatjes geworden met Kryztyna (uit Polen). Die twee kunnen elkaar prima verstaan en begrijpen, en dat is prachtig!

Ook nieuw bij ons: Wilfried, soms aanwezig, soms onderweg en altijd in de weer om leuk contact te maken met onze klanten. Vooral met een agrarische focus en dat is belangrijk, zeker in deze tijd. Jullie gaan over beiden nog meer horen!

power Werkbij

Doe je mee? Geef power aan De Werkbij!

We zijn heel blij met deze twee nieuwe collega's. Heb je zin om ook bij ons te werken? De Werkbij is één van de meest bijzondere organisaties in Nederland. We werken rond het thema bijen, houden van de natuur en focussen vol enthousiasme op maatschappelijke ontwikkelingen, waarin mensen worden gezien, mogen meedoen, en meewerken – we zijn hierin geïnspireerd door de harmonie van het bijenvolk. Dit alles samengevat in onze slogan ‘Liefde voor bijen en mensen’.

Spreekt het je aan? Word jij de nieuwe collega van Wilfried en Yuliia? Stuur een mailtje! En we nodigen je meteen uit om langs te komen om rond te kijken en met ons van gedachten te wisselen. Zowel in de leidinggevende sfeer - projectsfeer - communicatie - secretariaat hebben we taken beschikbaar. 

Stuur een email   Meer over team De Werkbij

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel