Ben je op zoek naar inspiratie?

Het bijenvolk is een bijzondere gemeenschap. De bijen horen bij elkaar, zorgen voor elkaar. Ze halen voedsel, vertellen aan elkaar waar ze een bloemenveld hebben ontdekt. Ze verdedigen hun woning, verdelen de taken, houden elkaar warm, halen water als het nodig is. Ze zorgen voor hun koningin. Het bijenvolk biedt zoveel inspiratie. Zoek je een spreker die daarover kan vertellen - en verbanden legt naar hoe wij als mensen met elkaar samenleven?

spreker inspiratie

Inspiratie en het bijenvolk

Bijen werken in de natuur, en met de natuur, in een wonderlijke harmonie. Dat kan ook niet anders, want alles in de natuur hangt met elkaar samen. De groei, de bloei, de regen, de droogte, het voedsel en de seizoenen. Als imker raak je er nooit op uitgekeken, en ook niet over uitgedacht. We kunnen er als mens, en als organisatie zoveel van leren! Over ons samenleven, ons samenwerken. Over de manier waarop we leiding geven in ons bedrijf en onze omgang met elkaar. Binnen elke groep, vereniging of club.

Sociaal ondernemen

Naast onze liefde voor het bijenvolk, hebben we ook mensen in ons hart gesloten. Vooral als de samenleving ze aan de kant laat staan. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Sociaal ondernemen, dat is een heel belangrijk thema waar we graag op ingaan. Want een bedrijf kan ook een levensgemeenschap zijn. 

spreker inspiratie

We vertellen er graag over, voor grote en kleine groepen, voor een bedrijf, voor de Katholieke vrouwen, voor de Vrijdenkers, voor schoolklassen.
Ben jij op zoek naar een inspirerende invulling van middag of avond? Kees Verrips, eigenaar van De Werkbij,  spreker en imker, verzorgt graag zo'n avond vol inspiratie! 

Stuur een email   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel