Een toekomst voor bijen en mensen

Vanuit de sociale achtergrond van Kees en Jannitha Verrips is de onderneming uitgegroeid naar één van de grootse imkervakhandels, en vervult daarnaast een voorbeeldfunctie voor het creëren van arbeidsplekken voor sociaal zwakkeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Imkerij de Werkbij wil graag goed zijn voor mensen én voor de natuur. Daarnaast staan we voor het behoud van de bijen en de imkers. Imkers ondersteunen namelijk het voorbestaan van de bijen.  Zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel, zonder bijen geen toekomst. Daarom ondersteunen wij de imkers en betalen we eerlijke prijzen voor het prachtige werk wat ze doen.  

 Meer voor imkers

 

Ons verhaal

Rijke historie: Al 46 jaar een echte imkerij!

Imkerij de Werkbij is opgericht in 1974. Wij dragen graag  bij aan een duurzame maatschappij voor kwetsbare mensen in de samenleving. Daarnaast dragen we zorg voor de natuur, als geen ander. 

Imkerij de Werkbij biedt een ruim assortiment voor zowel de groothandel als de consumenten. Wij stellen hele hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Elk artikel wordt zorgvuldig uitgezocht en/of verwerkt en verpakt. Honingliefhebbers halen hun hart op bij het zien van alle diverse honingsoorten die wij hebben. 

Een rijk assortiment 

Wij hebben pollenpropolis en koninginnegelei voor een goede gezondheid! Mensen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging zijn bij ons aan het goede adres. En iedereen die zijn eigen voedsel verwerkt kan bij ons terecht voor allerlei glazen potjes met verschillende afmetingen.

 Welke soorten honing zijn er?

Ons verhaal

De Werkbij Nieuws en Agenda

Weet je nog, dat we allerlei vergeten groenten hebben voorgezaaid en aangeplant in de tuin? In deze…
Dieren kun je leren kennen. Een bij ook? Goeie vraag! Een bij is een dier (insect) en van dieren…
Wij zien ze vliegen! We zien de bijen vliegen in onze natuurtuin in Vaassen :-), en we zien ook de…