Acaciahoning in emmers van 15kg

Artnr.
111061
Aanvullende informatie over

Acaciahoning

Verkrijgbaar in emmers van 15kg - In verschillende prijsstaffels, tot 150kg tot 300kg en vanaf 300kg - ruime voorraden van Acaciahoning voor de groothandel.

Informatie over Acaciahoning

Acaciahoning is een zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden. Dit komt omdat acaciahoning vrijwel niet kristalliseert, deze honing blijft dus voor een langere tijd goed vloeibaar, wat te maken heeft met het hoge gehalte aan Fructose uit de Acaciabloem.

Zoals de naam al zegt, vliegen de bijen voor deze honing op de bloemen van de acaciaboom, ofwel Robinia Pseudoacacia. Deze boom staat in mei, juni en juli in bloei. De witte vlinderachtige bloemen hangen in trossen bij elkaar. De boom zelf is goed te herkennen aan de stam, die een sterke en diep gegroefde schors heeft met opvallende verticale 'ribben'.

Acaciahoning is erg goed te gebruiken als zoetstof voor in de koffie, thee of yoghurt. Een goede suikervervanger dus!

Herkomst Acaciahoning

De acacia komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. In Nederland zijn ook acaciabomen te vinden, vooral in stadsparken. Nederlandse acaciahoning is echter bijna niet te verkrijgen. Onze acaciahoning komt dan ook uit het buitenland.

Disclaimer: de weergegeven afbeelding betreft een emmer van 4 kg. De inhoud zal kwalitatief gelijk zijn.

Prijs op aanvraagNeem contact op.

Neem contact op om te bestellen.

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product