Honing Soufflé

Honing Souffle kopen

Bij De Werkbij kunt u verschillende smaken Honing souffle kopen. Laat u verrassen door de smaaksensaties van dit nieuwe product. Het is een bijzondere mix van natuurlijke ingrediënten die samen met pure honing voor een fijne delicatesse zorgen. De honing is op een speciale manier geroerd tot luchtige soufflé, een heel fijne substantie die wegsmelt op de tong. Hierdoor verandert de honing van samenstelling, tegelijkertijd blijven alle nuttige eigenschappen en ingrediënten bewaard. Tover zélf met Honing souffle de origineelste desserts en patisserie op tafel!

Honing Souffle smaken

We hebben een aanbod van verschillende Honing souffle smaken. Zo kun je kiezen voor pistache, waar de honing soufflé is gemengd met pistache. Ook hebben we een variant met pinda's en en gezouten karamel. Een zachte, fruitige honing soufflé is mango-passievrucht en tenslotte hebben we potten met de smaak van wilde aardbeien. Maar dat is nog niet alles...

Honing Souffle pakket

U kunt ook een Honing souffle pakket bestellen! De 4 bovenstaande Honing souffle smaken zijn bij ons te verkrijgen in potjes van 30 gram en grotere potten van 250 gram. Daarnaast hebben we diverse cadeaupakketten, waar ook andere smaken in zitten. Zo bevat het set Cocktail onder andere Honing souffle mint en lime, en de sets Energy en Taste of Russia onder andere de fantastische smaak van bosbessen.