Hakhoning

Hakhoning kopen

Ambachtelijke hakhoning kopen? Bij Imkerij de Werkbij vind je hakhoning volgens origineel recept, gemaakt op een eerlijke wijze met aandacht voor de bij.

Hakhoning gezond en helpt tegen diverse kwaaltjes

Hakhoning wordt gemaakt van honing, kruiden, water, suiker en glucosestroop. De smaak die wordt toegevoegd aan de hakhoning maakt het gezond voor diverse kwaaltjes. In de middeleeuwen werd hakhoning zelfs gezien als medicijn voor bijvoorbeeld verlichting bij griep, hoesten of keelpijn. 

Hakhoning eucalyptus tegen de keel

In de middeleeuwen werd hakhoning gemaakt en gebruikt om de keel te verlichten bij keelpijn en verkoudheid. Nog steeds is de eucalyptus hakhoning vaak gebruikt bij keelklachten.

Bekijk hier de hakhoning eucalyptus >

Hakhoning anijs

De hakhoning anijs wordt veelal gemengd in warme melk. Het kruid bevordert de spijsvertering en helpt tegen winderigheid. Ook kan de anijs hakhoning helpen ter verlichting van hoesten, keelpijn of griep.

Bekijk hier de hakhoning anijs >

Andere smaken hakhoning

Andere soorten hakhoning worden vooral gegeten als snoepgoed. De heerlijk verfrissende hakhoning behoort tot het oudhollands snoep. In onze webshop vind je onder andere de smaken:

Tegenwoordig vind je hakhoning nog regelmatig op braderieën, maar is bij de 'gewone' winkels niet vaak meer te vinden. Bij ons kunt u de hakhoning online bestellen op de webshop of komen afhalen in onze winkel in Veenendaal.

De hakhoning is te koop in bakjes van 500 cc of in een zak van 5 kilogram.

Hakhoning met lokale honing en 100% natuurlijke kruiden

Imkerij de Werkbij is honing en hakhoning groothandel. Voor de hakhoning is zuivere bijenhoning van Nederlandse imkers gebruikt met 100% natuurlijke kruiden. De hakhoning is gluten- en lactosevrij. Wilt u de hakhoning eerst proeven? Kom dan langs in één van onze winkels.

lees meer over onze groothandel >