Jubileumactie! Tot 24 september een gratis honingkoek bij je bestelling vanaf 25 euro (incl. verzendkosten) Meer over ons jubileum.

Nazomerhoning

Nederlandse nazomerhoning van de heide 

Nazomerhoning is een hele bijzondere honing. Een verrassing van de natuur.  Juist door de combinatie van de warmte en de droogte, wordt er een heerlijke kwaliteit honing geproduceerd. Nazomerhoning komt van de heide.  Een goede heidehoning hangt af van heel veel factoren, zoals vocht en temperatuur, maar ook de bloemen. Een goede heidehoning oogsten is dus echt bijzonder. In een zeker jaar lagen de velden er troosteloos bij, totdat het nazomer werdt. We hebben een heerlijke honing oogst!

Bijzonder aan heidehoning

Heidehoning is de honing met de meeste anti-oxidanten en mineralen. Elke dag een schepje ervan of een boterham ermee kan niet verkeerd zijn. Daarbij komt dat heidehoning zelfs slijmoplossend is. Een beter product kunnen we ons aan het einde van de zomer, net voor de herfst, niet wensen. 

Hoe gebruik je nazomerhoning? 

Nazomerhoning kunt u perfect lekker door de yoghurt of de thee mengen. Het past ook heel goed bij desertjes, of door de dressing. Natuurlijk is deze honing ook gewoon lekker op een broodje. 

nazomerhoning

Herkomst honing

Deze honing komt helemaal van de Nederlandse bodem, van onze eigen imkerij. 

Formaten nazomerhoning

We hebben verschillende producten: 
 
- 250 gram nazomer Heide honing 
- 450 gram nazomer Heide honing 
 

Het verhaal achter deze nazomerhoning? 

Bent je nou benieuwd naar het verhaal achter deze honing? Op 28 juli vertokken we naar de heide...