Propolis capsules 80 stuks - Propolia

Artnr.
21402
Aanvullende informatie over

Propolis capsules 80 stuks - Propolia

De glutenvrije Ultra propolis capsules van Propolia bieden hulp bij buikklachten en stimuleert het immuunsysteem van het lichaam. De capsules bevatten een hoge concentratie gezuiverde propolis (99%), afkomstig van imkerijen in het Franse région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée. Grove propolis is moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen en zo optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. Propolis heeft een sterk vochtafdrijvende en (inwendige) reinigende werking op het lichaam. Propolis stimuleert de activiteit van macrofagen, ofwel lichaamscellen die bacteriën en virussen als het ware opeten en uitschakelen. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om weerstand op te bouwen tegen ziekteverwekkers.

Gebruiksvoorschrift

De propolis capsules moeten beschouwd worden als voedingssupplement. Het aantal in te nemen capsules kunnen op eigen inzicht worden bepaald. Voor de versterking van het immuunsysteem wordt een kuur van één maand aangeraden, door elke dag vier capsules voor het ontbijt en vier capsules voor het avondeten te nemen (acht capsules per dag). Voor een kuur van één maand zijn daarom 240 capsules nodig, oftewel drie potten van 80 capsules. Ook verkrijgbaar in potten van 180 en 540 stuks.

Ingrediënten

Propolis poeder extract 100% (hulpstof: Maïszetmeel)
Omhulsel van capsule: plantaardig.
Inhoud: 80 capsules van 377 mg.

voedingssupplement Ultra propolis capsules propolia gezuiverde propolis vochtafdrijvende reinigend ingewandstoornis buikklachten buikpijn macrofagen dehydratatie bacteriën virussen weerstand glutenvrij glutenvrije

Prijs p/st€14,30Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product