Propolis capsules 180 stuks - Propolia

Artnr.
21403
Aanvullende informatie over

Propolis capsules 180 stuks- Propolia

Informatie over Propolis capsules

Profiteer van de buitengewone eigenschappen van propolis! Dankzij een uniek zuiveringsproces waarmee een uiterst fijn propolispoeder wordt verkregen, geven de ultracapsules het lichaam het beste van dit buitengewone product. Het was nog nooit zo gemakkelijk om je te wapenen tegen de seizoenswisselingen, het lichaam te zuiveren en het biologisch evenwicht te behouden!

De glutenvrije Ultra propolis capsules van Propolia bieden hulp bij ingewandsstoornissen en stimuleren het immuunsysteem van het lichaam. De capsules bevatten een hoge concentratie gezuiverde propolis (99%), afkomstig van imkerijen in het Franse région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée. In grove vorm is propolis moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolispoeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen en zo optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. Propolis heeft een sterk vochtafdrijvende en (inwendige) reinigende werking op het lichaam. Propolis stimuleert de activiteit van macrofagen, ofwel lichaamscellen die bacteriën en virussen als het ware opeten. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om de eigen weerstand op te bouwen tegen ziekteverwekkers.

De propolis capsules moeten beschouwd worden als voedingssupplement. Het aantal in te nemen capsules kunnen op eigen inzicht worden bepaald. Voor de versterking van het immuunsysteem wordt een kuur van één maand aangeraden, door elke dag vier capsules voor het ontbijt en vier capsules voor het avondeten te nemen (acht capsules per dag).

Ingrediënten

Propolis poeder extract 100% (hulpstof: Maïszetmeel) Omhulsel van capsule: plantaardig

Inhoud: 180 capsules van 377 mg

propolis capsules propolis zuiveringsproces biologisch evenwicht zuiveren lichaam

Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€27,95
vanaf 6 items€24,63
Prijs p/st€27,95Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Emst (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product