Propolis capsules 540 stuks - Propolia (verpakking 3 x 180 stuks)

Artnr.
21405
Prijs p/st€80,20Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Aanvullende informatie over

Propolis capsules - Propolia

De glutenvrije Ultra propolis capsules van Propolia bieden hulp bij buikklachten en stimuleert het immuunsysteem van het lichaam. De capsules bevatten een hoge concentratie gezuiverde propolis (99%), afkomstig van imkerijen in het Franse région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée. Grove propolis is moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen en zo optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. Propolis heeft reinigende werking op het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om weerstand op te bouwen tegen ziekteverwekkers.

Gebruiksvoorschrift

Voor de versterking van het immuunsysteem wordt een kuur van één maand aangeraden, door elke dag vier capsules voor het ontbijt en vier capsules voor het avondeten te nemen (acht capsules per dag). Voor een kuur van één maand zijn 240 capsules nodig, oftewel drie potten van 80 capsules. Ook verkrijgbaar in potten van 80 en 180 stuks.

Ingrediënten

Propolisextract 2,4g (hulpstof: Maïszetmeel 1,8g)
Propolis 600 mg.
Omhulsel van capsule: plantaardig.
Inhoud: 540 capsules van 377 mg. (verpakt als 3 x 180 stuks)

voedingssupplement Ultra propolis capsules propolia gezuiverde propolis vochtafdrijvende reinigend ingewandstoornis buikklachten buikpijn macrofagen dehydratatie bacteriën virussen weerstand glutenvrij glutenvrije

Prijs p/st€80,20Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product