Nederlandse Nazomerhoning 250gram ACTIE

Artnr.
11512
Aanvullende informatie over

ACTIE Nederlandse Nazomerhoning 250 gram 

1 potje slechts €4,95,-

2 een meer potjes €3,50 €4,95 per stuk!

Dit is een honing, waar geen andere honing tegenop kan! Juist door de warmte en de droogte is er een heerlijke kwaliteit honing geproduceerd.

Wat ga je proeven? Vossenbes, vuilbloem (ofwel sporkehout), Rhamnus Frangula/Frangula Alnus. En we proeven ook wel degelijk een vleugje heide. Dit is dus niet de gewone heidehoning - maar een hele bijzondere, met een vleugje van de pittige smaak. 

En lees hier het verhaal!

"Ieder jaar trekken we vanaf 28 juli naar de heide...

... om daar de dracht van de heide mee te maken. Met 'dracht' bedoelen wij alle voorwaarden voor een goede oogst. Genoeg bloemen die voldoende vocht ontvangen uit de bodem en uit de lucht. Maar ook genoeg warmte; niet teveel en niet te weinig. Als het optimaal is geeft de bloem nectar en lokt de bloem daarmee onze bijen. Dat is wat imkers 'dracht' noemen. Op een gegeven moment gingen we op pad maar de verwachtingen waren niet zo hooggespannen. Het was een enorm warme en droge zomer. De hele natuur snakte naar water. En wát werden wij die zomer verrast! Nee, niet met dromerige paarse vlakten - ook niet met een geweldige honing oogst. Nee - het was maar weinig -, maar... De honing díe we in een aantal bijenkasten vonden was prachtig."

Onovertroffen! Wil jij het ook proeven? 

Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€4,95
vanaf 2 items€3,50
Prijs p/st€4,95Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product