Bloemen crèmehoning 50 gram

Artnr.
11701
Aanvullende informatie over

Bloemen crèmehoning 50gr

Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crèmehoning bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.

Bloemen crèmehoning wordt ook wel kinderhoning genoemd. Kinderen vinden het over het algemeen namelijk erg smakelijk om deze honing op hun brood te hebben. Het is een zachte honing die niet zomaar van het mes druipt. Deze honing is dan ook perfect ter vervanging van al het zoet beleg vol met suiker, zoals jam.

De kwaliteit van crèmehoning wordt bereikt door vloeibare honing te enten met fijn gekristalliseerde honing en dit gedurende een aantal dagen enkele keren per dag te roeren. Naast bloemenhoning wordt ook klaver-, koolzaad- en zonnebloemhoning tot crèmehoning verwerkt.

Herkomst Bloemen crèmehoning

Wij kopen honing van Nederlandse imkers, waaronder bloemenhoning. Hiervan roeren wij een deel tot crèmehoning. Onze bloemen crèmehoning komt dus van eigen bodem.

bloemen cr�mehoning honing cr�mehoning bloemenhoning rauwe kopen koudgeslingerd echte online bestellen werkbij honingbij

Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€1,70
vanaf 15 items€1,60
Prijs p/st€1,70Incl. BTW

Neem contact op om te bestellen.

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product