Geschreven door:

De Werkbij

Een spannende tijd voor de bij!

Het gaat goed met de bijen, maar toch is het een spannende tijd. Zeker als we het hebben over de honing die er weer aan gaat komen. Toch wordt de heidehoning winnen dit jaar spannend, door de droogte. Wij zeggen altijd: "De bijen moeten met de pootjes in de modder." Tja, en modder is er nu niet zo veel. De regenbuien die geweest zijn, zetten nog niet echt zoden aan de dijk. Dus het wordt nog spannend... In de artikel iets meer over de samenstelling van het bijenvolk, een scheppingswonder. Of bekijk hoe dat ging een paar jaar terug...

 

Imkerij de Werkbij - Een team BBQ!

Een team BBQ. Als we om ons heen keken, dan dachten we: We zijn toch wel echt gegroeid het afgelopen jaar. Een warm welkom aan Rik, Johan, Marieke en Gerline die ons het komende jaar gaan versterken! Ze kregen van ons een prachtig bloemetje. We hopen de komende tijd nog meer "ons verhaal" naar buiten te gaan brengen! U krijgt vast nog wel met één van hen te maken. 

Nieuw-personeel_0.jpg

Oproep: wat stop jij in onze glazen potjes?

Oké, feitelijk gezien zijn de glazen potjes of de glazen flessen door jouw aankoop niet meer van ons. Maar we zijn wel heel benieuwd..! Wat stop jij er in?

Inspiratie opdoen

Het lijkt ons leuk om wat ideeën te delen op onze website. Stuur ons een mail waarin je vertelt wat er met onze glaswerk gebeurt. Heb jij een mooie foto of een leuk verhaal?* Mail ons en misschien delen wij het binnenkort op onze website!

Klik hier en stuur ons een mail over jouw product