Wij laten ons inspireren door de bij

Ons verhaal schuilt in wie wij zijn voor bijen én voor mensen. Werken met bijen maakt rustig. In de imkerij leert iedereen geduldig zijn, want bijen laten zich niet sturen. De zuivere harmonie van een gezond bijenvolk brengt tot verwondering en respect. Hun eigen vernuftige proces is de leidraad, die we volgen.

Een toekomst voor bijen en mensen

Vanuit de sociale achtergrond van Kees en Jannitha Verrips is de onderneming uitgegroeid naar één van de grootse imkervakhandels, en vervult daarnaast een voorbeeldfunctie voor het creëren van arbeidsplekken voor sociaal zwakkeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Door de imkerij blijft de honingbij behouden, dat vraagt om waardering en steun. Zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel, zonder bijen geen toekomst. Daarom ondersteunen wij de imkers door hen te faciliteren en de honing en was in te kopen. Zo kunnen de imkers hun passie voort blijven zetten.

Ruim aanbod voor iedereen

Imkerij de Werkbij biedt een ruim assortiment voor zowel de groothandel als de consumenten. Wij stellen hele hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Elk artikel wordt zorgvuldig uitgezocht en/of verwerkt en verpakt. Honingliefhebbers halen hun hart op bij het zien van alle diverse honingsoorten die wij hebben. Wij hebben pollen, propolis en koninginnegelei voor een goede gezondheid! Mensen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging zijn bij ons aan het goede adres. En iedereen die zijn eigen voedsel verwerkt kan bij ons terecht voor allerlei glazen potjes met verschillende afmetingen.

Bekijk ons assortiment

Deel dit artikel