Open Dag 2023!

Zaterdag 11 februari 2023 | 10.00 – 16.00 uur | Veenendaal

Hij komt er: de Open Dag 2023! Heb je altijd al eens willen kijken bij Imkerij de Werkbij? Waar ze kaarsen maken en wel 30 soorten honing verwerken, die rechtstreeks door de imker wordt aangeleverd? Grijp je kans! Je bent van harte welkom op zaterdag 11 februari op onze open dag locatie in Veenendaal. Hier is onze groothandel is gevestigd. Op deze locatie versturen we dagelijks tientallen en soms honderden pakketten naar klanten. Hier maakt Margaretha de ‘Margreth Candles’ in ons kaarsen-atelier. En we testen, tappen en verwerken de lekkerste honingsoorten op deze plek, het hele jaar door.

Ik geef me op!

Open Dag

Het Werkbij team

Wij houden van de natuur en van mensen. Daarom staat het hele team klaar om jou bij de open dag te ontvangen want de ontmoeting is het mooiste van de dag! We laten je deze dag zien hoe wij aankijken tegen sociaal ondernemen. Wat we daarmee bedoelen en hoe we dat invullen bij een eigenzinnig bedrijf dat open staat voor iedereen. Waar je mag zijn wie je bent en ieders talenten kunnen worden ingezet. Luister naar de persoonlijke verhalen.

Team de Werkbij 

Open Dag

Kom langs en proef!

Proeven – dat gaan we natuurlijk doen want geen honingsoort smaakt hetzelfde. Acaciahoning, kastanjehoning, heidehoning, wat is jouw favoriet? De natuur is rijk, en dat proef je. Wij willen samen met de bijen zorgen voor de natuur. Biodiversiteit vinden we heel belangrijk. Daarom inspireren we je graag bij deze open dag over de manier waarop je de natuur in je eigen omgeving kunt beschermen en onderhouden.

Open dag

We richten de verschillenden hoeken van het bedrijf zo in dat overal iets nieuws te beleven is. Ook partners met wie we samenwerken zullen zich laten zien en horen. En dan is er een quiz, een prijsvraag en een kinderprogramma. Dat wil je toch niet missen? Geef je op! (niet verplicht, maar wel fijn).

Ik geef me op!   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel