Bijproducten

Fijne bijenwaskaarsen uit eigen kaarsenmakerij

De natuurzuivere bijenwas wordt gebruikt voor de eigen productie van bijenwaskaarsen. Wij maken 3 soorten bijenwas kaarsen: gedompelde, gegoten en gerolde bijenwaskaarsen. Dat doen we in onze kaarsenmakerij in Veenendaal. 
De bijenwaskaarsen worden gemaakt door Margaretha, die al meer dan 12,5 jaar verbonden is aan de Werkbij. Ze maakt de kaarsen met veel toewijding en plezier. Deze bijenwaskaarsen hebben allemaal het label Margreth Candles. 

Gedompelde kaarsen 

We zijn best trots op onze gedompelde bijenwas kaarsen. Ze zijn verkrijgbaar in vele lengtes en diktes, maar allemaal met dezelfde kenmerken: prachtig geel, heerlijk geurend en tijdens de lange brandduur verspreiden ze een mooi warm licht. En zijn we door de eigen voorraad heen, dan zorgen we voor dezelfde kwaliteit gemaakt door een collega. Kaarsen van ongeveer 1,5 cm dik en 20 en 22 cm lang hebben we op voorraad.

Gegoten kaarsen

Daarnaast hebben we een leuk assortiment van gegoten bijenwas kaarsen, van korfmodel, tot stompkaars en zelfs een natuursteen. Stuk voor stuk mooie gele kaarsen met een heerlijk aroma.

Gegoten bijenwaskaarsen

Gerolde kaarsen

De laatste soort zijn de gerolde kaarsen van raatvellen. Ook deze verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Decoratief aan tafel, sfeervol in een interieur waar hout de boventoon voert.

Bijenwaskaarsen kopen? Bekijk onze webshop!   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Kees Verrips (Eigenaar & imker)