Mededeling: momenteel non-actief

Een bezoek aan de imker, of de imker die op school komt: dat is zéker mogelijk! Neem contact op.
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de BEE-buzz in een educatief arrangement te betrekken. 

De BEE-buzz is een actief voorlichtingsprogramma waarmee we brede maatschappelijke aandacht en waardering voor de honingbij en imker vragen. Met een bus gaan we langs scholen, verenigingen, beurzen en markten, om het prachtige verhaal van de bij en de imker te vertellen. 

Interactief: Mooi van buiten, leuk van binnen!

In en rond de BEE-buzz valt er van alles te beleven! Films bekijken, een bijenvolk in een demonstratiekast bewonderen en een presentatie van een van onze medewerkers over de imkerij meemaken... Het BEE-buzzprogramma is interactief!
Kijk, voel, proef en ruik de wondere wereld van de honingbij. Met de BEE-buzz gaan wij naar scholen, markten of beurzen. Maar ook naar een verkoping van een vereniging of als extra attractie bij evenementen.

Natuuronderwijs met de BEE-buzz

Natuuronderwijs komt met Imkerij de Werkbij letterlijk tot leven!
Op scholen of bij kinderclubs zetten wij met zorg een bijencircuit uit, met de BEE-buzz als middelpunt. In kleine groepjes leren kinderen aan de hand van opdrachten met imkermateriaal van alles over de honingbij. Afhankelijk van de tijd van het jaar kunnen wij een demonstratiekast meenemen, waarin de bijen te bewonderen zijn. Twee schoolklassen kunnen tegelijkertijd aan de slag met het bijencircuit. Wij organiseren lessen voor alle groepen van de basisschool.

Imker op bezoek

De BEE-buzz is tijdelijk uit de running, maar de imker komt graag langs! Of komt de klas langs bij de imker? Welkom!

Neem contact op voor alle edu-mogelijkheden

Bee-Buzz

 

Deel dit artikel