Werkbij
winkels
Volg de Werkbij
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Je e-mail adres:

VACATURE Administratief medewerker(ster) [5 januari 2016]

Vacature

Vanwege de groei van "Imkerij de Werkbij" zijn we op zoek naar een full time administratief medewerker om in allerlei administratieve taken de groei en de ontwikkeling van het bedrijf verder mogelijk te maken.

Binnen de Office werken we met een team van 4 tot 8 personen die direct in verbinding staan met de werkvloer, waar 14 tot 20 personen ervoor zorgen dat alle goederen stromen de juiste kant op gaan. Daarnaast staan we op allerlei manieren in contact met de zeer gevarieerde klantengroep.

Imkerij de Werkbij is hét Import en Distributie bedrijf van Imkerij artikelen. Hoewel niet de eerste prioriteit voor deze functie, is een mondje buiten de deur kunnen spreken zeker een meerwaarde. Te denken valt dan aan (bijv) Engels, Duits, Frans, Pools, Russisch, maar ook de Slavische talen zijn praktisch. En schroom niet om een andere deskundigheid te presenteren.

Omdat de Bijen de Basis vormen, strekt kennis van de Imkerij tot aanbeveling, maar heb je die niet en ben je wel enorm leergierig, een Imkercursus krijg je van ons en dan kom je er wel!

Het bijhouden van alle informatie en documentatie rond de website is een belangrijk onderdeel van de taak. Dat je daarbij beschikt over een goede en creatieve taalvaardigheid is een gave die op een leuke manier een plek kan krijgen.

Daarnaast kunnen ook andere administratieve, secretariële en communicatieve werkzaamheden een plekje krijgen in je takenpakket.

Ben je geïnteresseerd? Stel ons dan op een gedegen en creatieve wijze op de hoogte van je ambities. Worden we daardoor geraakt? Dan nodigen we je zeker uit voor een kennismakingsbezoek. Gezien de grote belangstelling voor een baan bij Imkerij de Werkbij is het van groot belang dat je opvalt.

Via mail kun je ons op de hoogte stellen van je ambitie.

Sollicitaties verwachten wij binnen voor 21 januari 2016Nieuws van de Werkbij 2018

Voorjaarsschoonmaak bij De Werkbij Veluwe [4 mei 2018]

19 mei en 26 mei in Emst We zijn nog al wat interessants tegen gekomen in Emst, waar onze Werkbij Veluwe haar plek heeft. Daarnaast een partij van een collega die er mee gestopt is. Voor imkers &ea... Lees verder


Mei Glasactie! [2 mei 2018]

In de maand mei krijgt u extra korting op de ronde glazen potten van 212 ml (voor 250 gram honing) en 375 ml (voor 450 gram honing), per 20 stuks verpakt op trays. Net als vorig jaar is het niet no... Lees verder


Zomerse Propolia producten [1 mei 2018]

Ga goed de zomer in met de nieuwe Propolia® producten. Er zijn een aantal nieuwe producten in ons assortiment die de zomer tot nog een mooiere tijd van het jaar kunnen maken. Een paar artikelen... Lees verder


Actie eind maart 2018 [17 maart 2018]
Een hele stapel... [15 maart 2018]
De Werkbij krijgt een nieuw uiterlijk [9 maart 2018]
Imkercursus: Leer imkeren in 2018 [5 maart 2018]
Het bijenseizoen begint met ... Stuifmeel [5 maart 2018]
Bij ons begint het te kriebelen [23 januari 2018]

De Werkbij twittert