Werkbij
winkels
Volg de Werkbij
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Je e-mail adres:

VACATURE Administratief medewerker(ster) [5 januari 2016]

Vacature

Vanwege de groei van "Imkerij de Werkbij" zijn we op zoek naar een full time administratief medewerker om in allerlei administratieve taken de groei en de ontwikkeling van het bedrijf verder mogelijk te maken.

Binnen de Office werken we met een team van 4 tot 8 personen die direct in verbinding staan met de werkvloer, waar 14 tot 20 personen ervoor zorgen dat alle goederen stromen de juiste kant op gaan. Daarnaast staan we op allerlei manieren in contact met de zeer gevarieerde klantengroep.

Imkerij de Werkbij is hét Import en Distributie bedrijf van Imkerij artikelen. Hoewel niet de eerste prioriteit voor deze functie, is een mondje buiten de deur kunnen spreken zeker een meerwaarde. Te denken valt dan aan (bijv) Engels, Duits, Frans, Pools, Russisch, maar ook de Slavische talen zijn praktisch. En schroom niet om een andere deskundigheid te presenteren.

Omdat de Bijen de Basis vormen, strekt kennis van de Imkerij tot aanbeveling, maar heb je die niet en ben je wel enorm leergierig, een Imkercursus krijg je van ons en dan kom je er wel!

Het bijhouden van alle informatie en documentatie rond de website is een belangrijk onderdeel van de taak. Dat je daarbij beschikt over een goede en creatieve taalvaardigheid is een gave die op een leuke manier een plek kan krijgen.

Daarnaast kunnen ook andere administratieve, secretariële en communicatieve werkzaamheden een plekje krijgen in je takenpakket.

Ben je geïnteresseerd? Stel ons dan op een gedegen en creatieve wijze op de hoogte van je ambities. Worden we daardoor geraakt? Dan nodigen we je zeker uit voor een kennismakingsbezoek. Gezien de grote belangstelling voor een baan bij Imkerij de Werkbij is het van groot belang dat je opvalt.

Via mail kun je ons op de hoogte stellen van je ambitie.

Sollicitaties verwachten wij binnen voor 21 januari 2016Nieuws van de Werkbij 2017

Bloembollenactie: Met de bijen het voorjaar in. [27 juli 2017]

Help de bijen in Nederland! Dit kan al met een klein gebaar door bloembollen te poten waar bij-vriendelijke bloemen uit voortkomen. Hiermee helpt u de bijen aan nectar en stuifmeel. De imkers wer... Lees verder


Mei Glasactie! [11 april 2017]

In de maand mei krijgt u extra korting op de ronde glazen potten van 212 ml (voor 250 gram honing) en 375 ml (voor 450 gram honing), per 20 stuks verpakt op trays. Net als vorig jaar is het niet no... Lees verder


Op de tafel bij de Minister President [11 maart 2017]

Mark, heb je 't wel gelezen? Neem het mee, Mark, voor de komende weken. Maar ook Kees, Gert-Jan, Lodewijk, Jesse, Emile, Sybrand... Lees het magazine van de Sociaal Economische Raad, en neem... Lees verder


Bakkendag 2017 [16 februari 2017]
Facilitering van Ondernemerschap [15 februari 2017]
Wenkende verten [13 januari 2017]

De Werkbij twittert