Imkers onder elkaar
Omdat we zelf ook imker zijn, weten we wat een imker nodig heeft. Imkerij De Werkbij is er voor bijen, imkers en iedereen die van bijen houdt. We zorgen voor kennis, voor ontmoeting en alle denkbare imker­ar­ti­ke­len en honingproducten.

Imkers

Voor imkers

Imkerij De Werkbij is er voor bijen en iedereen die van bijen houdt. We zorgen voor kennis, voor ontmoeting en honingproducten. Op deze pagina’s leest u alles over het bijenvolk, bijenhouden, cursussen en andere activiteiten.

Bijen-geïnteresseerden goed informeren!

Voor imkers en imkerverenigingen: er is een herdruk van de prachtige folder "Imker worden". Deze folder is goed bruikbaar om aan geïnteresseerden mee te geven, zodat ze thuis rustig na kunnen denken en lezen over wat het betekent om bijen te gaan houden. Verschillende imkerverenigingen hebben aangegeven graag een stapel folders te ontvangen als er een herdruk komt. Op de folder is ruimte om een stickertje te plakken met contactgegevens van iemand uit de vereniging. De folder is tegen de kostprijs van € 4,68 (incl btw) per 100 te bestellen in veelvouden van 100. Laat het ons weten als we voor uw vereniging ook wat apart moeten leggen.