Imkers onder elkaar
Omdat we zelf ook imker zijn, weten we wat een imker nodig heeft. Imkerij De Werkbij is er voor bijen, imkers en iedereen die van bijen houdt. We zorgen voor kennis, voor ontmoeting en alle denkbare imker­ar­ti­ke­len en honingproducten.

Steun de imkerij

De BEE-buzz: steun voor de imkerij

Ongetwijfeld draagt u net als wij de imkerij een warm hart toe. Omdat u als geen ander weet dat bijen onmisbaar zijn voor onze voedselketen en gezondheid. Zorg dat anderen dat ook begrijpen en steun de BEE-buzz.

Voorlichting
De BEE-buzz is een actief voorlichtingsprogramma waarmee we brede maatschappelijke aandacht en waardering voor de honingbij en imker vragen. Met een bus gaan we langs scholen, verenigingen, beurzen en markten. Om het verhaal van de bij en de imker te vertellen. En iedereen ervan te doordringen dat we zonder bijen geen toekomst hebben.

Zo steunt u de BEE-buzz
U kunt ons eenvoudig helpen de voorlichting met de BEE-buzz mogelijk te maken. Elke aankoop in onze winkel, webshop of groothandel levert namelijk punten op die geld waard zijn. Met dat geld bekostigen we de inzet van de BEE-buzz. Een project waar we met hart en ziel aan werken. Het gaat tenslotte om  het welzijn en de toekomst van onze honingbij!