Werkbij
winkels
Volg de Werkbij
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Je e-mail adres:

Haarlem

Beste imkers wij gaan stoppen met de verkoop van imkermaterialen. Kom gerust langs u kunt nu u slag slaan tegen voordelige prijzen. 

Wij gaan dus niet stoppen met onze winkel

LET OP!!! Honing(producten) Propolis, Propolia,glas en deksels enz.blijven wij verkopen.

Openingstijden

Donderdag 10.00-18.00 uur
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-15.00 uur

Wegens priveomstandigheden zijn wij op maandag, dinsdag en woensdag gesloten

Zondag gesloten. 

Agenda

- Zaterdag 3 maart BIOMARKT in de haarlemmer kweektuin de winkel is dan gesloten.

Wat heeft de winkel in Haarlem te bieden   

Voor de honingliefhebber hebben we een ruim assortiment honing, glas en mede. We hebben ook een ruime sortering verzorgingsproducten gemaakt vanuit de bijenkast zoals propolis, Royal Jelly en stuifmeelkorrels.

Bel Sven voor meer informatie: 06-523 234 34

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Parkeergelegenheid
• Gezelligheid/sfeer
• Persoonlijke aandacht
• U kunt pinnen

Contact

De Werkbij Haarlem
Vuurtonstraat 1a
2034 KL HAARLEM
Haarlem@DeWerkbij.nl

Sven: 06-52323434

 

De Werkbij Haarlem breidt haar aanbod uit!

Specifieke natuurlijke behandelingen door toepassing van producten die de bijen ons geven.

Honingmassage

Honingmassage is een middel dat in de oudheid al gebruikt werd om fysieke en energetische blokkades mee op te heffen. Een honingmassage is een intensieve en doeltreffende behandeling om het bindweefsel los te krijgen, afvalstoffen los te maken, en af te voeren. Bijkomend voordeel is dat de huid de voedingsstoffen (uit propolis, Koninginnegelei, stuifmeel en bijengif) opneemt die in onze honing rijkelijk aanwezig zijn.  Naast ontgiftend is het een effectieve methode voor huidverbetering bij bijvoorbeeld cellulitis.  Deze bindweefselmassage is geschikt voor mensen die van een hele stevige massage houden. Een aangepaste massage is onderdeel van de meerdaagse reinigingskuren.

Per sessie €22,50

 

Oorkaarsbehandeling

Het gebruik van de oorkaarsen heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Naast drukverlichting, stimuleren ze de doorbloeding en lymfestroom in keel, bij- en voorhoofdsholtes, neus en oren. De bijenwas werkt daarbij verzachtend op het gehele oor gebied. Klachten die zeer goed behandelbaar zijn met oorkaarsen zijn o.a. verstopte neus, te sterke oorsmeer-productie, acute en chronische lymfatische klachten (vooral bij kinderen), hoofdpijn, gevoel van druk in het hoofd, stress en spanningen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen worden behandeld.

Per sessie € 19,50

 

Reinigingskuur 4 dagen

Een korte reinigingskuur met pure Aloë Vera en een voor u samengesteld aanvullend bijenkrachtpreparaat op basis van uw detoxwens, bij gebrek aan energie, vermoeidheid, winterdip. Deze kleine kuur is vooral geschikt om opgehoopte afvalstoffen in darmen en organen op te ruimen.  Een uitgebreide intake is standaard onderdeel van het programma. De aanvullende honingmassage is een stevige vorm van bindweefselmassage, het stimuleert de afvoer van afvalstoffen via de huid en de doorbloeding in het algemeen. Inbegrepen: uitgebreide intake, 2 honingmassages (dag 1, dag 4), Aloë sapkuur naar keuze, Werkbij balansmix afgestemd op reinigingsbehoefte, share plum, eindconsult.

Ter kennismaking € 109, = (Normale prijs 185, =)

 

Intensieve reinigingskuur

Een reinigingskuur om het hele lichaam in 10 dagen te ontdoen van opgehoopte afvalstoffen op basis van pure Aloë Vera. Een uitgebreide intake, de ondersteunende honingmassages en een afsluitend consult zijn standaard onderdeel van het programma.  Honingmassage is een stevige vorm van bindweefselmassage, het stimuleert de afvoer van afvalstoffen via de huid en de doorbloeding in het algemeen.  Aanvullende vitamines en mineralen zorgen ervoor dat u tijdens de kuur geen tekorten krijgt. Uitgebreide intake dag 1, complete reinigingskuur, 3 honingmassages (dag 3, dag 6, dag 10 of in overleg), begeleiding en eindconsult, Werkbij balansmix afgestemd op persoonlijke behoefte.

Ter introductie € 204, = (normale prijs € 275, =)

 

Balans behandeling Bijengif – gember

Met de wetenschap dat gewrichtsaandoeningen bij imkers zelden voorkomen hebben wij van de Werkbij Haarlem veel aandacht besteed aan mogelijkheden ter verlichting van klachten veroorzaakt door reuma en artritis. Zowel een gember-bijengifcompres als een gember-bijengifmassage worden als zeer verwarmend ervaren en brengen een directe klachtenverlichting bij gewrichtsaandoeningen.

Ter introductie € 27,50. Normale prijs € 45, =

 

Balans behandeling Propolis – gember  

Een lokale behandeling om jezelf of een ander mee te verwennen. Deze combinatie bevordert de bloedsomloop en is naast verzorgend, zeer verwarmend. Weldadig bij: Koude en stijve gewrichten, onderrug klachten, onderbuik klachten, koude handen en voeten, vermoeidheid en spierpijn na het sporten.

 Ter introductie € 27,50. Normale prijs € 45, =

 

Bel Sven voor meer informatie of een afspraak: 06-523 234 34

 

 


 

 

 

 

Agenda
 
De Werkbij twittert