Werkbij
winkels
Volg de Werkbij
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Je e-mail adres:

Werkbij Brabant

Werkbij Brabant

Klik hier voor adres en openingstijden.

Op een unieke locatie aan het Markdal in Strijbeek is sinds 2009 De BijenBoerderij gevestigd. Te midden van prachtige natuur. Op De BijenBoerderij is op 4 april 2015 De Werkbij-Brabant van start gegaan.winkel Brabant

Bij De Werkbij Brabant kunt U al Uw benodigdheden voor het Imkeren aanschaffen en zijn alle consumenten artikelen, de “Bij-producten” op voorraad.

Een Bijencentrum met tal van activiteiten, zaalverhuur voor educatieve doeleinden, de bijenstal een drachtplanten tuin. Tevens faciliteren we de Imker verenigingen uit de omgeving met het beschikbaar stellen van die faciliteiten die de kleine verenigingen anders zouden moeten ontberen.

Locatie De BijenBoerderij ligt midden tussen de bossen van Chaam en Strijbeek omringd door vele campings. Op De BijenBoerderij kan men onder het genot van een kopje koffie Brabant luchtfotoen honingkoek bij mooi weer in de drachtplantentuin en anders met uitzicht op de bijenstal, alle informatie over het rijke leven van de honingbij tot U nemen.

Ervaren Imkers staan U desgewenst op afspraak terzijde bij een bezoekje aan de bijenstal.

 

Wellicht is een bezoek aan De Bijenboerderij goed te combineren met een mooie (fiets) tocht langs de prachtige natuur in de omgeving.

Zoals de Strijbeekse heide, de Goudberg en het Mastbos.

Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Brabant landschap zijn hier met elkaar verantwoordelijk voor een van de mooie natuurgebieden van Nederland en België.

De Werkbij Brabant locatie De BijenBoerderij  
Strijbeekseweg 62a  
4856AB Strijbeek  
076-5327707  
brabant@dewerkbij.nl
 
Openingstijden tot en met 31 oktober
Woensdag 13.00-17.00 uur
Vrijdag 13.00-17.00 uur (let op: t/m 31 oktober)
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Openingstijden vanaf 1 november
Woensdag 13.00-17.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur

Telefonisch contact mogelijk tijdens openingstijden. Voor dringende zaken anders contact via de e-mail: brabant@dewerkbij.nl

Agenda
• 14 juli
Markt Uddel
• 17 juli
Markt Veenendaal
• 1 augustus
Markt Epe
 
De Werkbij twittert