Imkers onder elkaar
Omdat we zelf ook imker zijn, weten we wat een imker nodig heeft. Imkerij De Werkbij is er voor bijen, imkers en iedereen die van bijen houdt. We zorgen voor kennis, voor ontmoeting en alle denkbare imker­ar­ti­ke­len en honingproducten.

Advies & netwerk voor imkers

De Werkbij: mét imkers en voor imkers

Wilt u als imker uw ervaringen met andere imkers delen of kennis uitwisselen? Heeft u behoefte aan professioneel advies? Hartelijk welkom bij De Werkbij.

Netwerk van imkers
Bij ons is het namelijk een komen en gaan van imkers uit het hele land. Aan de koffietafel in de winkel, tussen de schappen of in onze bijenstal ontmoeten zij elkaar. Maak gerust gebruik van dit netwerk van imkers; samen beschikken we over veel kennis en ervaring. Tijdens de Werkbij Expert Meetings bieden wij een platform waar kennis gedeeld kan worden.

Advies voor imkers
Wilt u een gericht advies m.b.t. het houden en verzorgen van bijen, de aanschaf en toepassing van materialen of de inzet van uw bijenvolken? Vanzelfsprekend kunt u rekenen op ons gratis advies. Of het nu gaat over het gebruik van bestrijdingsmiddelen, over het type kasten dat u gebruikt, over afleggers maken of honing oogsten: als ervaren en professionele imkerij zijn we u graag van dienst.